Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Kweek Accessoires
 3. /
 4. Stekken

BIOBIZZ Root-Juice 100% Organische Wortelstimulator 250ml - 10Ltr

Artikelnummer: Bio_RootJuice

 • 100% organischer wortelstimulator
 • Bevat humuszuur en zeewierextract van de hoogste kwaliteit
 • Bevordert wortelvorming en groei
 • Voor elke kweekmethode: Aarde, hydro- en aeroponics
Selectie
vanaf 14,18 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving
Wat is BIOBIZZ Root-Juice?
Root-Juice, ontwikkeld voor de biologische land- en tuinbouw, is een combinatie van twee fascinerende natuurlijke ingrediënten: Humuszuur en zeewierextract. Het dient een sterke wortelontwikkeling en versterkt het natuurlijke biologisch leven dat het wortelsysteem van je geliefde plantjes omringt en ondersteunt.

Zodra er sprake is van wortelvorming kan je Root-Juice inzetten. Een bijkomend voordeel van Root-Juice is dat het de wortels beschermd tegen overvoeding en vervelende wortelziektes. Dat effect wordt bereikt doordat deze wortelstimulator de vermenigvuldiging van specifieke nuttige bacteriën bevorderd, die vervolgens een beschermend laagje om de wortels vormen en ze zo afschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast helpt het humuszuur het aanwezige microleven en wortelnetwerk van de plant met de aanvoer van sporen elementen en meststoffen tot aan de wortels voor eenvoudige opname.

Hoe gebruik je BIOBIZZ Root-Juice op de juiste manier?
Root-Juice is bij uitstek geschikt voor gebruik op alle aarde- en turfmengsels maar ook op kokossubstraten. Het heeft echter ook een positieve uitwerking in hydro- en aeroponische kweeksystemen, waar het niet alleen de wortelontwikkeling stimuleert, maar ook de wortels gezond houdt en beschermd tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ongeacht de kweekmethode adviseert BIOBIZZ een dosering van 1-4ml tijdens de groeifase. Raadpleeg voor meer informatie de website www.biobizz.com, waar je ook het kweekschema kunt downloaden. Nog even een handige tip die niet in het kweekschema van BIOBIZZ terug te vinden is, maar door veel organische homegrowers wereldwijd toegepast wordt: Gebruik Root-Juice niet alleen in de groeifase, maar ook in de eerste twee tot drie weken van de bloeifase om de eerste bloeivorming te ondersteunen en zo de fundering te leggen voor een mooie organische opbrengst.

Natuurgetrouwe organische ingrediënten in plaats van chemische zouten
Net zoals alle andere producten van BIOBIZZ is Root-Juice 100% organisch gecertificeerd en geschikt voor alle vormen van organische land- en tuinbouw. Dus als je aan de slag wilt gaan met je eigen, thuis gekweekte kruiden, groenten, fruit, bloemen en sierplanten dan ligt de keuze voor een natuurlijke biologische plantenvoeding voor de hand. Niet alleen voor je favoriete gewassen maar ook voor je eigen gezondheid en een duurzamere samenleving. Met de producten van BIOBIZZ ontdek je de perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit.

BIOBIZZ Root-Juice is verkrijgbaar in de volgende maten:
 • BIOBIZZ Root-Juice Organische Wortelstimulator 250ml
 • BIOBIZZ Root-Juice Organische Wortelstimulator 500ml
 • BIOBIZZ Root-Juice Organische Wortelstimulator 1Ltr
 • BIOBIZZ Root-Juice Organische Wortelstimulator 5Ltr
 • BIOBIZZ Root-Juice Organische Wortelstimulator 10Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...