Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Plantenvoeding sets

Plantenvoeding sets

Plantenvoeding sets: Speciaal samengestelde sets voor de binnenkweek

Niet alleen licht en water zijn van essentieël belang voor een geslaagde binnenkweek, de juiste plantenvoeding voor zowel de groei- als bloeifase speelt hierin een niet te onderschatten rol. Op deze afdeling van onze website bieden we speciaal samengestelde plantenvoeding sets en starter pakketen van gerenommeerde producenten zoals Canna, Biobizz, Plagron, Terra Aquatica by GHE, Advanced Nutrients, Hesi, BioTabs, Green House Feeding en Advanced Hydroponics of Holland. De sets die we voor je klaar hebben staan bevatten precies de producten die je planten nodig hebben, afhankelijk van de ontwikkelingsfase waarin ze zich bevinden. Growland biedt je naast de door de fabrikanten samengestelde starterkits ook door ons zelf geselecteerde sets voor al de behoeftes van je geliefde plantjes, van professionele minerale plantenvoeding tot gebruiksvriendelijke organische meststoffen. Op onze website vindt je op zeker de juiste voeding voor je thuisteelt!

Wil je je binnenkweek het liefst zo natuurlijk mogelijk laten verlopen? Dan moet je zeker even de producten van Biobizz of die van Biocanna gaan bekijken. Beide merken zijn absoluut de meest geliefde keuze voor de biologische binnenkweek, maar ook bij uitstek geschikt voor alles wat er groeit en bloeit in je tuin. Zo is er bijvoorbeeld de Bio-Grow van Biobizz Worldwide Organics, die je in kan zetten op aardemengsels en ander substraten vanaf het moment dat je gewassen een 10 tot 15 centimeter groot zijn, en die je blijft gebruiken tot aan het einde van de bloeifase. Parallel aan de Bio-Grow gebruik je vanaf het begin van de bloeifase ook de immens populaire Bio-Bloom, zodat je in alle fasen van je thuisteelt precies de juiste verhouding aan stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K) voor je planten beschikbaar stelt. Biobizz is de enige fabrikant in de organische plantenvoeding industrie die je adviseert om zowel hun groei- als bloeivoeding in de bloeifase te gebruiken, en je zult snel genoeg merken dat dat niet voor niets is: verheug je op een mooie biologisch verantwoorde opbrengst!

Van de Europeese marktleider Canna hebben we niet alleen de Biocanna serie, maar ook de eersteklas minerale Starterset met twee componenten. Je begint in de groeifase met Canna Terra Vega, die speciaal voor aarde is samengesteld. Deze groeivoeding bevordert de wortelgroei en een snellere vorming van scheuten en internoden. Naast een uitgebreid scala aan stikstofverbindingen bevat Canna Terra Vega ook de juiste sporenelementen voor een versneld groeiproces. In de bloeifase stap je over op Canna Terra Flores, de onmisbare bloeivoeding voor een weelderige bloeifase en indrukwekkende oogst.

Er zijn echter nog veel meer plantenvoeding sets bij Growland te krijgen! Uit het zuiden van Nederland bieden we de producten van de fabrikant Hesi, met hun befaamde Hesi TNT Compex voor een krachtige en effectieve groeifase en Hesi Bloei Complex voor een geslaagde bloeifase, zowel binnen als buiten. Maar check ook de Plagron 100% Terra set, met Plagron Terra Grow en Plagron Terra Bloom. De combinatie van deze twee producten verhoogd in het bijzonder de weerstand van de planten tegen schimmels en plantenziekten, zodat je plantjes gezond en overdadig de eindstreep halen. Van de Franse experts op het gebied van de thuisteelt bieden we je van Terra Aquatica by GHE de Tripart set, een drie componenten plantenvoeding set met TriPart Gro voor de groeifase, TriPartr Bloom voor de bloeifase en TriPart Micro die beide voedingen ondersteunt met aanvullende secundaire voedings- en sporenelementen, en helpt bij het stabiliseren van de pH waardes van je voedingswater. We wensen je veel plezier bij het maken van je keuze, en heel veel succes met je thuiskweek. Maak er wat moois van!

Ons aanbod van plantenvoeding sets:

 • BioBizz plantenvoeding sets
 • Canna plantenvoeding sets
 • Advanced Nutrients plantenvoeding sets
 • Green House Feeding plantenvoeding sets
 • Plagron plantenvoeding sets
 • Hesi plantenvoeding sets
 • Biocanna plantenvoeding sets
 • Terra Aquatica plantenvoeding sets
 • BioTabs plantenvoeding sets
 • Advanced Hydroponics of Holland plantenvoeding sets
Loading ...