1
Verzending slechts 6,90€ voor bestellingen onder 99€* ×
Gratis verzending van 99€ in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Voeding Starterspakket

Naast licht en water nodig planten in het fokken de juiste meststof voor elke groeifase. Hier bieden we gecombineerde kunstmest kits van gerenommeerde fabrikanten zoals Canna, BioBizz, Plagron, Terra Aquatica by GHE, Hesi, BioTabs, Advanced Hydroponics en, die elke voedingsstoffen voor groei en bloei fase. In de aanbieding starterkits zijn de manier om organische meststof voor alle vorderingen. Bij ons vind je het juiste ding voor uw planten!

BioBizz of BIOCANNA serie zijn de meest populaire meststof voor de biologische landbouw. Voor de groeifase van ongeveer 10 cm tot fruitteelt BioBizz Grow bedoeld, die geschikt is als een vloeibare meststof voor de meeste gronden en substraatmengsels. Voor de bloeifase tot oogsttijd BioBizz Bloom wordt gebruikt met stikstof, fosfor en kalium.

Van Canna is er een Easy Starter Set met twee componenten. Canna Terra Vega de groeifase op aarde versterkt de wortelgroei en de vorming van krachtige driften.Naast de vele stikstofverbindingen bevat Canna Terra Vega sporenelementen kwaliteit snellere groei. Canna Terra Flores is de tegenhanger voor de bloeifase en zorgt voor een overvloedige bloei.

De meststof Kit door Hesi combineert Hesi TNT Complex voor de sterke groei en Hesi Bloei Complex voor de bloeifase binnen en buiten. In Plagron Terra Set Plagron Terra Bloom Plagron Terra Grow en worden gecombineerd, met name het versterken van de weerstand van planten tegen ziekten en plantenziekten. General Hydroponics is er een 3-component meststof met de Algemene Hydroponics Flora Micro dat de Bloom ondersteunt en componenten groeien als basis. General Hydroponics biedt speciale meststoffen voor speciale gewassen zoals rozen. De meeste bedrijven, vooral Plagron en General Hydroponics ook biologische meststoffen systemen in haar assortiment.
Loading ...