1
Verzending slechts 4,90Ä voor bestellingen onder 99Ä tot 31.05.21*
Gratis verzending van 99Ä in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

BioTabs Starterbox 100% Biologisch

Artikel: 15279

50,79 € 47,69 €

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

De organische "Planting & Bloei methode 'van BioTabs legt op een zeer diverse en unieke combinatie van waardevolle humus, nuttige micro-organismen en symbiotische schimmels. Het stelt een rijke oogst met uitstekende textuur, meest heerlijke zoetheid en in het bijzonder uitgesproken. BioTabs.eu BV is gespecialiseerd in de isolatie en het behoud van nuttige bacteriŽn en schimmels in bewezen en nauwkeurige wijze, waardoor zijn functie behouden blijft. BioTabs zijn erin geslaagd om pure mycorrhiza sporen groeien en toegestaan om uitdrogen tijdens de kieming. De bacteriŽn en schimmels te leven, ze zijn gewoon toegevoegd aan een rusttoestand. Zodra de bacteriŽn in contact met water komen, dan worden ze wakker en beginnen zich te vermenigvuldigen. Het bedrijf BioTabs.eu BV kan op hun producten voor een garantie in periode van 3 jaar te geven.

Voordelen:
- Biologische landbouw
- Natuurlijke smaak
- Geen pH en geleidbaarheid metingen moeten
- Exclusief gebruik van leidingwater
- Earth gebruikt kan worden weer hergebruikt
- Grote wortels, weelderige fruit, enorme inkomsten
- Voor binnen en buiten

Inhoud Biotabs Starter Kit:
- Bactrex: 25 Gr.
- Mycotrex: 50 Gr.
- BioTabs: 10 Tabs
- Orgatrex: 0.25 Liter
- Startrex: 250 Gr.

Toepassing:
Startrex en Mycrotrex gemengd aan het begin van de aarde. Het exacte bedrag, verwijzen wij u naar de instructies uit. Nu is de aarde in de potten en voor elke plant, moet er een klein gaatje gegraven worden, dan komt in elk gaatje Mycrotrex. Nu aan de plant of het BioTabs in de grond, afhankelijk van de pot-grootte varieert het aantal. In de eerste week zo weinig mogelijk wordt gegoten, het doel is de wortels aan het begin van de zoektocht naar water tot diep in de bodem. Voor elke liter irrigatiewater, Orgatrex 2 ml in de eerste week toegevoegd. Van nu af aan, voor de tijd die wordt gegoten alleen met water. Alleen in Week 5 20ml Orgatrex en een halve theelepel Bactrex opnieuw met 500 ml water toegevoegd aan de plant (elke pot wordt nog deze oplossing 500 ml). In-voedingsstoffen die planten kunnen weer een ander Bio Tab in de grond worden geperst uit de 8e week.


Producent: BIOTabs
Additieven: Bodemverbeteraar
Voeding: organisch
Fase: Groei,†Bloei
Medium: Grond
Gewicht: 1,25 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...