Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Substraten

CANNA Terra Professional Aarde 50 L

Artikelnummer: 10996

 • Voor een optimale verzorging van je planten
 • Biologisch, natuurlijk product
 • Met perliet, licht voorbemest
 • Voor planten die van stikstofrijke grond houden
15,20 €
0,30 € per 1 l
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 04.06.2024 - 07.06.2024
Geschikte accessoires
Beschrijving

Canna Terra Professional 50 liter plantengrond

Houden je planten van stikstofrijke grond? Dan moet je kennismaken met Canna Terra Professional 50L. Dit product is een potgrondmengsel dat niet te vergelijken is met conventionele producten die bekend zijn van bouwmarkten of tuincentra. Het Canna Terra Professional mengsel bevat een perfect uitgebalanceerde samenstelling van Sphagnum turf, compost, wormenaarde, perliet en andere waardevolle natuurlijke ingrediënten. Dit maakt Canna Terra Professional 50L perfect om al je planten die je in aarde wilt kweken vanaf het begin te voorzien van optimale voedingsstoffen.

Canna Terra Professional: Optimale verzorging voor je planten

De turf en grondsoorten die zijn gebruikt in de samenstelling van Canna Terra Professional zijn van extreem hoge kwaliteit en rijk aan mineralen. Perliet is toegevoegd om het product nog losser te maken, zodat je planten nog beter gedijen. Met het oog op de strenge RHP-eisen (regelgeving voor commerciële potplanten) voldoet de Canna Terra Professional volledig aan alle criteria. Opvallend zijn ook de fijne structuur en de zuivere materiaalsamenstelling. In combinatie met de meest geschikte meststof voor je planten zullen ze prachtig groeien en gezond blijven op de lange termijn.

Puur, homogeen en absoluut natuurlijk - Canna Terra Professional

Met Canna Terra Professional koop je een organisch product dat absoluut natuurlijk is en een complex water-luchtsysteem heeft. Daarom is dit product in staat om de juiste groeiomstandigheden te creëren voor bijna elk type plant. Zelfs na gebruik hoef je Canna Terra Professional niet weg te gooien; het bodem-peat mengsel is een duurzame bodemverbeteraar.

Het product bevat een mengsel van Sphagnum turf, compost, wormenaarde, perliet en een speciale natuurlijke plantenversneller bestaande uit een mengsel van organische ingrediënten. Voor binnen- en buitenkweek is de aardemix het product bij uitstek.

Turf uit humusrijke veengebieden en luchtige witte schors zitten in bijzonder hoge mate in Canna Terra Professional. Het bijzondere hieraan is hun antiseptische werking. De weerstand van je planten tegen ziekten wordt zo versterkt en de celstofwisseling wordt gestimuleerd.

Opmerking

Als je Canna Terra Professional 50 l bestelt, profiteer je extra. Niet alleen de uitstekende productkwaliteit is het vermelden waard, maar ook wat betreft de verpakking heeft de fabrikant aan Moeder Natuur gedacht. De plastic verpakking is 100 procent recyclebaar.

Voordelen van CANNA Terra Professional

 • Exclusieve biologische ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals beluchte mosveen die ziektes voorkomt.
 • De ingrediënten bevorderen ook een uitstekende wortelgroei en de vorming van dikkere stengels.
 • Hogere opbrengsten door een sneller metabolisme en lagere gevoeligheid voor ziekten, dit zorgt voor een hogere productie.

Canna Terra Professional: De juiste water- en voedingsstoffenvoorziening

Pas de watergift aan aan de groeifase en de groeiomstandigheden van je planten. De potmaat is ook cruciaal, tenzij je de planten in een bed zet. Aangenomen wordt dat er ongeveer vijf liter water per vierkante meter per dag verdampt bij volgroeide planten.

Tip

Grote potplanten moeten in bakken staan die voldoende ruimte bieden - minstens vijf liter in volume. Hoe royaler je bent met het meten van de ruimte, hoe evenwichtiger het vocht- en zuurstofgehalte in de buurt van de wortels zal zijn. Om het zekere voor het onzekere te nemen, moet er van tevoren voldoende drainage zijn aangelegd en moet de bodem van de pot zijn bekleed met hydrogranulaat. Hoewel het luchtige, losse karakter van de Canna Terra Professional al doorslaggevende voordelen biedt, is het gebruik van extra granulaat voor een betere beluchting van de grond in ieder geval aan te raden. Je vindt vierkante bloempotten hier.

Bestel je Canna Terra Professional hier direct en verzeker je tijdig van de juiste hoeveelheid. Trouw aan het motto: "Veel helpt veel", kun je je planten lang verwennen met eersteklas aarde als je een paar verpakkingen meer koopt dan je eigenlijk nodig hebt.

Vanwege de hoge portokosten moeten we helaas een verzendtoeslag in rekening brengen voor de levering van grond (afhankelijk van de hoeveelheid). Als je grond bestelt, berekenen we daarom de bezorging apart voor je en maken we een offerte voor de verzendkosten.


 • Producent:
  Canna
 • Samenstelling: organisch
 • Grootte: 50 L
 • Artikelgewicht: 16,70 Kg
 • Afmetingen
  ( Lengte × Breedte × Hoogte ):
  65,00 × 45,00 × 15,00 cm
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...