Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

CANNA Terra Professional Aarde 50 L

Artikelnummer: 10996

  • Voor een optimale aanvoer van uw planten
  • biologisch, natuurlijk product
  • Voor planten die houden van stikstofrijke grond
vanafStukprijs Basisprijs
60 11,61 € 0,23 € per l
12,90 €
0,26 € per 1
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Deliverydate: 05.04.2023 - 11.04.2023
Beschrijving
Met CANNA Terra Professional en CANNA Terra Professional Plus bieden we kwalitatief hoogwaardige aardemixen, afgestemd op de behoeften van groente en snelgroeiende planten. Deze kweekmediums maken deel uit van de CANNA TERRA lijn met bijbehorende plantenvoeding.

Aardemix voor kwekers
Terra Professional (Plus) aardemixen zijn gemaakt voor het kweken van groente en snelgroeiende planten. Door de structuur en water/lucht huishouding kun je ideale omstandigheden voor zulke planten creëren. Je hebt het meeste profijt van deze mediums bij kweek in een pot. Bij kweek in de volle grond gebruik je de aardemix om de tuinaarde te verrijken. Beide kweekmediums zijn geheel organisch, homogeen van structuur en vrij van schadelijke virussen en schimmels.

Professional of Professional Plus?
Professional en Professional Plus zijn beide kwalitatief hoogwaardige aardemixen. Professional Plus leveren we voorbemest, waardoor het iets vergevingsgezinder is. Ook gebruiken we voor Professional Plus andere grondstoffen, waaronder eersteklas witveen en boomschors van de Franse zee-den. Dat laatste bestanddeel laat enzymen vrij met een natuurlijke anti-schimmelwerking.

Kweken met Terra Professional (Plus)
Deze aardemixen maken deel uit van de CANNA TERRA lijn. Met de voedingscalculator kun je een voedingsschema opstellen.
Zoek een verkooppunt in de buurt.

Gebruiksaanwijzing
Maak de CANNA Terra Professional los en vul de potten, plaats de planten en druk de CANNA Terra Professional licht aan en dien water toe, tot er een beetje drainage ontstaat.

Watergift
Afhankelijk van de potgrootte, de groeiomstandigheden en het groeistadium, hebben planten, net als mensen, verschillende behoeften. Stem de watergift altijd af op de behoefte van uw plant. Onder normale omstandigheden verdampen snelgroeiende volwassen planten 4-6 liter vocht per m² per dag. Gebruik voor grotere planten minimaal 5 literpotten; hoe groter de pot, hoe stabieler het wortelmilieu. Zorg voor voldoende drainage, leg eventueel een laagje hydrokorrels op de potbodem, voor luchtcirculatie en drainage. Het verpakkingsmateriaal is 100% recyclebaar. Bewaren op een donkere koele plaats boven 4°C

Vanwege de hoge verzendkosten, moeten we de levering van grond helaas (afhankelijk van de hoeveelheid) met verzendkosten toeslag berekenen.

  • Producent:
    Canna
  • Samenstelling: organisch
  • Grootte: 50 L
  • Artikelgewicht: 16,70 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...