Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
  1. /
  2. Klimaat
  3. /
  4. Luchtingsaccessoires

Luchtingsaccessoires

Ventilatie met alles wat daarbij komt kijken.

Om uw ventilatiesysteem zinvol te installeren, heeft u afhankelijk van de ruimte verschillende extra producten nodig. De ventilatie-, ontluchtingsbuizen en fittingen worden bevestigd met b.v. ventilatieklemmen, slangklemmen en hulzen. Dankzij het isolatie-inzetstuk produceren de bevestigingshulzen geen structuurgeluiden. De klemmen en moffen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en formaten, net als de buisfittingen. Ook kunt u in onze categorie ventilatietoebehoren flexibele geperforeerde tape, pluggen en ophangbouten vinden in onze categorie ventilatietoebehoren tegen een goede prijs.

Constante afdichting, zelfs als de temperaturen variëren

Hier vindt u rollen aluminium kleefband van hoge kwaliteit, weefseltape en PVC afdichtingstape voor verschillende toepassingen. Aluminium tape bestaat uit een dunne aluminiumfolie. Aan de ene kant zit een hittebestendige lijmlaag. Ter bescherming wordt er een dun laagje op waspapier aan vastgemaakt, dat u moet afschilferen voordat u het vastlijmt. Aluminium kleefband heeft het voordeel dat het niet scheurt of broos wordt, zelfs bij extreme of sterk wisselende temperaturen. Het is bijzonder geschikt voor het afdichten van pijpleidingen, die door de aluminiumlaag zeer stabiel bevestigd en perfect afgesloten kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat noch lucht noch warmte kan ontsnappen naar het milieu.

De weefseltape bestaat uit een lange tape van plastic folie, papier of textielweefsel, aan één of beide zijden voorzien van een kleeflaag. Er zijn veel verschillende soorten weefseltape waarin de eigenschappen van verschillende materialen een rol spelen. Het kan worden gebruikt als universele kleefband voor alle toepassingen.

De PVC afdichtingstape die wij aanbieden bestaat uit een dunne folie van PVC kunststof en een kleefband. PVC afdichtingstape is minder stijf dan aluminium tape en is ook geschikt voor het afdichten van diverse plaatsen tegen het ontsnappen van water of lucht. Dit zorgt voor de maximale efficiëntie van uw installatie, wat zich weerspiegelt in minimale kosten voor water en elektriciteit.

De keuze van de juiste riem is ook bepalend voor de stabiliteit van uw systeem. Met ons assortiment aluminium kleefband, weefseltape en PVC-afdichtingstape bent u op elke toepassing voorbereid.
Loading ...