1
Coupon code: DOPING15 - 15% korting op alle Voeding artikelen van 01.09. - 30.09.2022 Î
Gratis verzending van 99Ç +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ç Snelle en betrouwbare levering met DHL

Luchtingsaccessoires

Onze bestsellers

Ventilatie met alles wat daarbij komt kijken.

Om uw ventilatiesysteem zinvol te installeren, heeft u afhankelijk van de ruimte verschillende extra producten nodig. De ventilatie-, ontluchtingsbuizen en fittingen worden bevestigd met b.v. ventilatieklemmen, slangklemmen en hulzen. Dankzij het isolatie-inzetstuk produceren de bevestigingshulzen geen structuurgeluiden. De klemmen en moffen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en formaten, net als de buisfittingen. Ook kunt u in onze categorie ventilatietoebehoren flexibele geperforeerde tape, pluggen en ophangbouten vinden in onze categorie ventilatietoebehoren tegen een goede prijs.

ventilatieroosters die alleen lucht voor verse lucht achterlaten.

Om te voorkomen dat dieren en insecten de ontluchtingspijp binnendringen, dient u een ventilatierooster aan het einde van uw ventilatiesysteem te installeren. De roosters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen - met grove en fijnmazige roosters. Om nog kleinere ongedierte en deeltjes in zowel de toe- als afvoerlucht uit te filteren, zijn filtersystemen zoals het zakfilter ideaal. Deze kunnen ook worden gebruikt om geuren uit de afvoerlucht te verwijderen. Ons serviceteam staat u graag bij met advies over de ventilatietechniek en installatietips, zodat er niets door het goede stuk ventilatie als een volle buis verse lucht circuleert.
Loading ...