Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Betaalmethoden

Betaalmethoden

Hier presenteren wij u alle betaalmethoden in onze online growshop, waarmee u gemakkelijk uw kweektent, meststof en alle kweekaccessoires die u in onze growshop vindt, kunt betalen op de manier die u het beste uitkomt.

IDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.

Hier vindt u meer informatie.


PayPal is een van de meest gebruikte online betaalmethoden ter wereld. Om met PayPal te betalen, verbindt u uw kredietkaart of bankrekening met uw PayPal-rekening. Dan heb je de mogelijkheid om geld over te maken naar je PayPal-rekening. Als alternatief gebruikt PayPal uw gestorte rekening om verschuldigde bedragen te betalen.

Als u PayPal als betaalmethode hebt gekozen, wordt u doorgestuurd naar uw PayPal-rekening. Daar moet u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord en de betaling bevestigen. Het is niet nodig om verdere persoonlijke of financiële informatie te verstrekken. Zo kunt u overal gemakkelijk aankopen doen en op tijd betalen.

Hier vindt u meer informatie.


Wij accepteren de algemene creditcards van Visa, MasterCard en American Express. Om de veiligheid van uw creditcardgegevens te garanderen, worden uw volledige gegevens gecodeerd via SSL server overdracht en zijn dus beschermd tegen toegang door derden.


Koop nu. Betaal later. Maak uw online winkelen zo flexibel mogelijk met Klarna. Eerst kopen, dan betalen binnen 14 dagen.

Hier vindt u meer informatie.


De betaalmethode SOFORT Banking is in heel Europa beschikbaar. Hiermee kunt u betalen via onmiddellijke overschrijving zonder een rekening te moeten openen. U gebruikt uw eigen online bankgegevens om in te loggen op de online bankomgeving van SOFORT Banking. Het factuurbedrag wordt dan rechtstreeks van uw bankrekening afgeschreven.

Hier vindt u meer informatie.


Betaal zonder cash. Betaal met gemak.
Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt met een gerust hart contactloos afrekenen in winkels, in apps en online. Het is eenvoudiger dan betalen met je bankpas, en nog veiliger ook.

Hier vindt u meer informatie.


Bancontact is een Belgisch betalingssysteem waarmee consumenten online overschrijvingen kunnen doen. In het midden van de jaren tachtig fuseerden de bedrijven Bancontact en Mister Cash tot een betaalmethode. Met meer dan 15 miljoen kaarthouders is Bancontact nu de marktleider onder de Belgische aanbieders van elektronische betalingen.

Hier vindt u meer informatie.


De KBC Betaalknop is een digitale knop op de betaalpagina van de webshop. Uw klanten kunnen hun aankoop met enkele klikken of tikken betalen, op hun smartphone of tablet of met de kaart en kaartlezer.

Hier vindt u meer informatie.


Belfius is een van de grootste banken van België en biedt zijn klanten een eigen betaalmethode aan. Klanten met een Belfius-bankrekening kunnen deze betaalmethode gebruiken voor overschrijvingen rechtstreeks in de zone voor internetbankieren van Belfius of via de smartphone-app.

Hier vindt u meer informatie.


U maakt het factuurbedrag vooraf op onze bankrekening. De bankgegevens zullen zijn tijdens het afrekenen in de winkelwagen en in het Orderbevestiging verschijnt. Klik op het overschrijvingsformulier, daar voert u uw ordernummer in. Zodra de betaling op onze rekening bijgeschreven is, ontvangt u een e-mail met daarin de order die wordt vrijgegeven voor verzending.

Onze bankgegevens voor het vooruitbetaling (overschrijving) Vermeld dan altijd uw ordernummer.

Rekeninghouder: ROME International GmbH & Co. KG
Bank: Hamburger Sparkasse
IBAN: DE52200505501022221277
BIC: HASPDEHHXXX

Loading ...