1
Verzending slechts 6,90 voor bestellingen onder 99*
Gratis verzending van 99 in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Snelle en betrouwbare levering met DHL

Klimaat

Onze aanbevelingen
Onze bestsellers
In de plantenveredeling, de ventilatie is niet te onderschatten. Vooral jonge planten moeten de juiste omstandigheden voor groei, om optimaal te ontwikkelen. Hier bij ons kunt u verschillende soorten fans, zoals duct fans, de fabrikant PrimaKlima, Can-Fans en S & P. vinden In tegenstelling tot andere ventilator vormen zij het voordeel dat zij kunnen worden bediend met actieve koolfilters.

Deze hebben de functie van geuren uit de lucht filter. Om voortijdige verzadiging van het koolstoffilter te voorkomen en om de levensduur te verlengen, ze hebben allemaal een zogenaamde pre-filter, dat grotere deeltjes en stof voorkomt in contact komt met de actieve kool. Om te garanderen u ventilatiesystemen kunnen zo stil mogelijk te werken, bieden wij demper in verschillende diameters en vormen. Zo moet het mogelijk zijn voor elke gelegenheid de juiste sound dempingsysteem. Om goede resultaten te bereiken, is het bewezen direct nemen de demping voor en na de ventilator.

Dan alleen het missen van de juiste airco systemen voor de controle van het ventilatiesysteem. Snelheid controller voor het regelen van de ventilator je hier als thermometer en hygrometer om de temperatuur en vochtigheid. En dus noch te koud noch te droog te planten, hebben wij verschillende bevochtiging en verwarmingssystemen te bieden, die met de hand of geheel automatisch kan worden bestuurd door een digitale besturing.
Loading ...