Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Irrigatie Systemen
  3. /
  4. Hydrocultuur systemen

Hydrocultuur systemen

Hydrocultuur systemen omvatten methoden waarin planten worden plaatsgevonden in de aarde in het water. De planten zijn gevoed door een waterige oplossing van anorganische voedingszouten. Hydrocultuur systemen blijken te zijn vrij gunstig. planten, worden gekweekt in een hydrocultuur cultuur, tonen een betere en hogere opbrengsten dan planten van dezelfde soort, die in de grond getrokken zijn. Dit is voornamelijk te wijten aan de nauwkeurige beheersbaarheid van de dosis van speciale hydrocultuur meststoffen.

Vanwege de exacte dosering in de plantenveredeling ook een aanzienlijke hoeveelheid meststoffen kunnen worden opgeslagen. hydrocultuur Systemen af te zien ook het gebruik van herbiciden. Bij het gebruik van dergelijke systemen moeten echter ook een aantal beschouwd. Planten die worden gekweekt in een hydrocultuur kan heel moeilijk verplaatst naar een ander leefgebied te zijn zijn. Als een plant wordt geteeld in het water, moeten ze daar blijven.

Bovendien, de planten hebben veel zorg en Zo moet de tijd niet te kort zijn. Het is ook belangrijk om precies de juiste dosis vooruit de voedingsstoffen, de vochtigheid en het zuurstofgehalte van het licht te informeren, om het gewenste resultaat te bereiken.Met veel ruimte en tijd en een beetje technische know-how hydrocultuur systemen kan worden gebruikt in elke plaats, ongeacht de aard van de bodem.
Loading ...