Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Verlichting
  3. /
  4. Verlichting Accessoires

Verlichting Accessoires

Allemaal voor lamp aan op lamp uit

In dit gedeelte vindt u toebehoren voor lampen zoals lichtsturingen, lichtrails en reflectoren en onderdelen voor halogeenlampen en LED-verlichting, zoals de e27- en e14-contactdozen. De juiste verlichtingsaccessoires zullen de efficiëntie van uw plantenteelt aanzienlijk verhogen en kunnen de binnenkweek veel gemakkelijker maken. Licht is het belangrijkste element voor uw planten omdat ze het nodig hebben voor de fotosynthese. Hieronder gaan we dieper in op enkele producten.

Tijdschakelaars

Met de lichtsturingen in onze winkel krijgen uw planten niet alleen altijd de juiste hoeveelheid licht, maar ook de juiste hoeveelheid licht, of u nu thuis bent of niet. De eenvoudigste manier om de verlichting te bedienen is met een timer. Vooral bij gasontladingslampen is het aan te raden om niet met gemeenschappelijke timers te werken, omdat de hoge aanloopstromen voor deze lampen op de lange termijn problematisch worden. Ons assortiment lamptoebehoren omvat daarom ook schakelklokkenkasten die tegelijkertijd meerdere inductieve belastingen zoals hogedrukdamplampen met hoge aan/uit-spanningen in- en uitschakelen. Als alternatief bieden wij speciale timers zoals de Omnirex of de digitale timer van Lumatek.

Lichte rails

Light Rails zijn moderne elementen van de lichtsturing waarmee u kunt zorgen voor een gelijkmatige en gebiedsbrede lichtverdeling in uw kweektent of kas. Ze zijn een energiebesparend lampaccessoire en worden voornamelijk gebruikt voor moederplanten en zaailingen. U kunt de verlichting regelen met een elektromotor. De contactdozen van de rails zijn compatibel met alle gangbare lampen. Reserve motoren, andere onderdelen en extra rails zijn ook te vinden in de categorie lamp accessoires van onze shop.

Reflectoren

Reflectoren Met een reflector kunt u het bereik van de spots vergroten en hun efficiëntie verhogen. Een extra ingebouwde strooier werpt het licht terug naar het reflectorscherm en verhoogt zo de efficiëntie van de reflector aanzienlijk. Dit zorgt voor uniforme groeifasen en tegelijkertijd veel minder warmte omdat het licht gelijkmatiger wordt verdeeld. De metalen tinten zijn voorzien van contactdozen voor alle gangbare lampen en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afwerkingen.

Lichte meetinstrumenten

Verlichtingssterkte meet de hoeveelheid licht dat op het oppervlak valt. De verlichtingssterkte wordt gemeten in lux. De juiste lichtintensiteit is afhankelijk van het type plant. Hiervoor bestaan er lichtmeettoestellen, zogenaamde luxmeters, waarmee de verlichtingssterkte op een oppervlak nauwkeurig kan worden bepaald. De verlichtingssterkte kan dan met behulp van een dimmer worden aangepast.

Je humeur verliezen? Dat kan niet met de juiste lampaccessoires en onze selectie. En als u niets kunt vinden, neem dan gewoon contact met ons op.
Loading ...