1
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

Verlichting

Onze aanbevelingen
Onze bestsellers

Spotlight op plantenlampen

Het belangrijkste in de plantenveredeling is voldoende licht voor fotosynthese in de groei- en bloeifase. Voor een optimale verlichting zijn verschillende hulpmiddelen nodig, die we hier in deze korte gids hebben opgesomd. Wij bieden verschillende lichtbronnen, ballasten, reflectoren en LED's voor de verlichting van uw installaties.

Toon elke installatie in het juiste licht.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee lampen:
  • Metaalhalogenidelampen met een hoge blauwlichtcomponent voor de groeifase
  • Natriumdamplampen met een hoog aandeel geel en rood licht en de ideale lichtsterkte voor de bloeifase van de plant

Lichtgevend Duo

De praktische dubbele lamp is zowel een metaalhalogenide als een natriumdamplamp. Deze categorie omvat ook tl-buizen. Deze zijn ideaal voor alle groeifasen, van het maaien tot de vegetatieve groeifase.

Verlaag het stroomverbruik. Verleng de houdbaarheid.

In onze shop vindt u ook geschikte voorschakelapparaten in elektronische of conventionele vorm voor elk type armatuur. De functie van de voorschakelapparaten is deze in serie met de lamp te verbinden zodat ze de stroom van de lamp tot zijn nominale waarde beperken. Elektronische voorschakelapparaten zijn dimbaar en leveren een hogere lichtsterkte met een lager stroomverbruik. Conventionele voorschakelapparaten worden gekenmerkt door het feit dat ze meestal tientallen jaren meegaan.

Niet lang superieur: denk aan plantlicht & maximaliseer de groei

. Wij stellen u ook reflectoren ter beschikking voor een optimale verlichting van de plantenoppervlakte, die de efficiŽntie in de groei- en bloeifase verhogen. Bovendien verminderen reflectoren het aantal de invallende warmte door een gelijkmatige lichtverdeling. Er wordt ook een onderscheid gemaakt tussen verschillende types:
  • Hammerblow-reflector met speciale coating zorgt voor een hoog lichtrendement door optimale reflectie
  • Het grootste model is de Avenger Large. Geschikt voor lampen tot 1000 Watt en kan vier vierkante meter groeioppervlakte verlichten.
  • Koolbuisreflectoren zijn geÔntegreerd in het ventilatiesysteem, zodat er warmte wordt afgevoerd. Ze zijn ideaal voor kleinere kamers.
Voor de verlichtingssystemen vindt u accessoires, complete armaturen en op elkaar afgestemde verlichtingssets voor elke groei- en bloeifase.
Loading ...