Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Irrigatie Systemen

Irrigatie Systemen

Onze bestsellers

Bewaterings- en irrigatiesystemen

gieters of handige handdruksproeiers tot meer ingewikkelde bewaterings- en irrigatiesystemen die je over het algemeen aanstuurt vanuit een watertank of reservoir met behulp van een dompelpomp. Dergelijke bewaterings- en irrigatiesystemen zijn eenvoudig te koppelen aan een bewateringstimer: zo kan je dus lekker op vakantie gaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken te maken over je thuisteelt. De timer neemt de bewatering over en regelt, in samenwerking met een irrigatiesysteem, de verzorging van je planten volgens het ingestelde schema zodat ze nooit droog komen te staan.

Uit onze grote keuze aan dompelpompen en accessoires, zoals slangen en diverse aansluitingen, kunt je vrij eenvoudig een eigen, individuele irrigatiesysteem samenstellen. Zo hebben we degelijke Aquaking pompen beschikbaar in verschillende maten en met verschillende pompcapaciteiten. Het zal niet al te veel moeite kosten om de pomp te vinden die voldoet aan de behoeftes van je homegrow. Om het nog makkelijker te maken hebben we ook kant-en-klare sets van Kinggreen, vanzelfsprekend verkrijgbaar in verschillende samenstellingen, afhankelijk van je plannen en de opstelling van je kweekmethode.

En voor de zichzelf respecterende thuiskweker die echt het allerbeste uit zijn watervoorziening wil halen, hebben we in onze webshop ook een selectie van professionele osmose waterzuiveringssystemen en irrigatiefilters. Of het voor een grote tuin of balkonproject bedoeld is, of voor een kleine growbox set-up binnen: met onze uitgebreide keuze aan bewaterings- en irrigatiesystemen ben je altijd perfect uitgerust en hoef je geen water naar de zee te dragen.

Loading ...