1
Verzending slechts 6,90Ä voor bestellingen onder 99Ä*
Gratis verzending van 99Ä in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

Irrigatie Systemen

Onze aanbevelingen
Onze bestsellers
Met de juiste apparatuur die u goed kan ook irrigeren uw bedden en kamerplanten in de hete zomermaanden. Onze producten varikren van eenvoudige gieters en water sproeiers om complexe irrigatie sets en Dompelpompen. Met een irrigatie-timer kunt u zorgeloos op vakantie gaan zonder je zorgen te maken over uw kamerplanten. Het vakantiebewatering neemt de timer over, die in samenwerking met een irrigatieset je planten volgens de ingestelde schema water geeft. Vanuit onze brede waaier van dompelpompen en accessoires zoals slangen en diverse aansluitingen kunt u samen uw irrigatiesysteem individueel. De pompen Aquaking voeren we in verschillende maten en met verschillende pomp krachten. Zodat u kunt vinden gegarandeerd het product dat voldoet aan hun behoeften. Of vallen terug op een van de laatste groepen Koning Green, die ook in verschillende maten, afhankelijk van eisen.

Verder voeren wij de kwaliteit van producten voor professioneel gebruik, zoals omgekeerde osmose planten en irrigatie filters. Of het nu voor grote tuinen of kleine woonkamer - met onze grote selectie van Irrigatiehulpmiddelen bent u altijd perfect uitgerust.

Loading ...