Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Substraten
  3. /
  4. Aarde

Aarde

Potgrond kopen

Het is geen geheim dat grond noodzakelijk is voor het kweken van planten. Maar alleen de meest ervaren tuinier weet echt welke planten welke potgrond nodig hebben. Daarom informeren we je hier over de toepassingsgebieden en voordelen van de door Growland aangeboden planten- & tuinaarde, zodat je de volgende keer dat je plantengrond moet kopen aan de veilige kant staat. De tuintip van Growland: Ververs de grond van je planten minstens één keer per jaar zodat het ongedierte dat zich in de grond vestigt en er zijn eitjes legt zich niet te veel vermenigvuldigt en negatieve effecten heeft op de groei en gezondheid van je plant. Kijk op onze pagina over meststoffen of plantenverzorging, want sommige planten hebben iets meer zorg nodig dan alleen goede grond.

Biobizz Light-Mix: Deze plantengrond is ideaal voor het kweken van jonge planten en zaailingen, omdat hij slechts een kleine hoeveelheid voedingsstoffen bevat, waardoor de tuinier veel ruimte heeft om individuele meststoffen toe te voegen die perfect voldoen aan de behoeften van de doelplant. Biobizz aarde is verkrijgbaar in verschillende maten. De topper is Biobizz Light-Mix 50l.

Biobizz All-Mix: In tegenstelling tot de Light-Mix versie is deze potgrond rijk aan voedingsstoffen en daarom bijzonder geschikt voor het kweken van gewassen zoals groenten & kruiden. Biobizz All-Mix grond bevat een mengsel van verschillende organische meststoffen en zorgt voor een evenwichtige voedingsstoffenvoorziening voor planten.

Canna Terra Professional: In deze planten- & tuingrond zijn verschillende soorten turf toegevoegd om de afvoer van water dat de plant niet meer kan opnemen, te bevorderen. Bovendien bevordert Canna Terra Professional de wortelgroei, omdat de wortels van de plant zich door deze eigenschap gemakkelijker kunnen verspreiden (vergelijkbaar met grind- en kleibollen). Canna Terra grond kan ook gebruikt worden als tuingrond, aangezien het een hoog aandeel voedingsstoffen bevat en daarom ideaal is voor gewassen en bloeiende planten. Met de Canna Terra Seedmix kweekgrond 25l biedt Canna Terra ook een kweekbodem aan.

Plagron Grow Mix: Is verrijkt met diverse organische meststoffen en is bijzonder geschikt voor het kweken van gewassen zoals tomaten of paprika's. Opnieuw rijst de vraag: Welke grond voor mijn tomaten? Dan is Plagron Grow Mix de perfecte keuze voor tomaten. Maar ook voor paprika's, komkommers en andere groenten kan Plagron Grow Mix grond zijn sterke kanten tonen.

Biobizz Worm-Humus: bevat, zoals de naam al zegt, wormenhumus, die rijk is aan voedingsstoffen en micro-organismen. Dit bevordert de wortelgroei en de bodemstructuur. Ideaal voor binnenteelt van groenten en kruiden, aangezien wormen bij binnenteelt meestal niet worden gebruikt. Bij gebruik buiten kan verarmde grond er enigszins mee worden gereconditioneerd.

Canna Bio Terra: Deze plantengrond is volledig biologisch afbreekbaar en bevat een mengsel van verschillende organische meststoffen. Een milieuvriendelijk alternatief met een uitgebalanceerde voedingsstoffenvoorziening voor planten.

Nu u een goed overzicht heeft van de sterke punten en het gebruik van de verschillende plant- & tuinaarde, kunt u zelf beslissen welke plantgrond het beste bij u en uw project past. Kijk ook eens naar onze andere bodems & merken zoals Hesi GrowMix, Plagron Supermix, Plagron Bat Guano of de Plagron Royal Mix. Daar vindt u meer informatie in de productbeschrijving. Koop nu potgrond en bezorg je de kweek van je leven!

Loading ...