1
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

BioBizz All-Mix 20L, 50L

Artikel: Allmix

  • Sterk bevruchte substraatmengeling
  • rijke groeibodems met een volledig micro-actief ecosysteem
  • bevattende voedingsstoffen voor enkele weken
Grootte
vanaf 12,10 €

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Wat is All-Mix ?
All-Mix is een organisch substraat en is ontwikkeld om te gebruiken als basis voor organisch kweken. De speciaal samengestelde grond bootst het ecosysteem na. All-Mix geeft de plant voldoende voedingsstoffen om de plantengroei een paar weken te stimuleren zonder extra voeding toe te voegen. Door All-Mix te gebruiken heb je het gehele jaar vruchtbare grond. Het enige wat je nu nog nodig hebt is genoeg licht en de juiste tempratuur!

Hoe kan ik All-Mix gebruiken?


Vanwege de hoge verzendkosten, moeten we de levering van grond helaas (afhankelijk van de hoeveelheid) met verzendkosten toeslag berekenen.
Bevochtig de All-Mix voor het eerste gebruik en laat het 36 uur staan . Hierdoor wordt de PreMix actief en komen de micro-organismes op gang, al voordat de plant in de aarde geplant wordt. Houd de aarde voortdurend iets warm. Zodra de temperatuur van de aarde zakt, zal de microbiŽle activiteit namelijk verminderen en heeft de plant moeite om te groeien. Geef de aarde kans uit te drogen na elke sproeibeurt. Zo krijgt deze de kans frisse lucht op te nemen, want aarde ademt ook.

De pH- en EC-waarde van All-Mix
Biobizz producten zijn niet gemaakt van minerale zouten maar van organische elementen. Deze organische elementen zijn niet meetbaar. Echter hebben de elementen een zelf regulerend systeem, waardoor de waarden op peil blijven.

BioBizz All-Mix beschikbaar:
  • 20 Liter
  • 50 Liter

Producent: BIOBIZZ
Fase: Universeel
Grootte: 50 L,†20 L
Medium: Grond

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...