Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. PH & EC Meters

PH & EC Meters

Met instrumentatie voor PH / EC-waarde die u altijd in de gaten wanneer uw potgrond dreigt te worden aangetast door te veel kunstmest. Om u de ideale omstandigheden voor een gezonde groei van uw planten. In ons assortiment kunt u veel apparaten van verschillende fabrikanten te vinden. Hier kun je kiezen voor een gespecialiseerd apparaat, dat je ofwel de pH of EC waarde aangeeft of kies een van de PH / EC-waarde combo eenheden waarmee u het beste tevreden mee bent.

De Bluelab Guardian Monitor is een professioneel apparaat dat ook meet de temperatuur naast de PH / EC waarde. Het apparaat kan continu draaien en toont een knipperende display wanneer één van de waarden uit de optimale waarde. Andere kwaliteit combi tools zijn verkrijgbaar van Hanna Instruments en Milwaukee. De akten van Adwa zijn klein en robuust. De eenheden zijn gespecialiseerd in een gemeten waarde en zijn zeer geschikt voor privé-gebruik.

Ons assortiment omvat ook pH Test Kits met teststrips voor eenmalig gebruik en praktische accessoire voor uw instrumenten. Dit omvat ook een kalibratie-oplossing voor je apparaat om precies te kalibreren, en speciale schoonmaakmiddelen voor de meetelektroden.
Loading ...