Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
  1. /
  2. Irrigatie Systemen
  3. /
  4. Irrigatiesets

Irrigatiesets

Irrigatiesystemen zodat de planten niet droog worden gelaten.

Naast voldoende licht is een gelijkmatige irrigatie ook belangrijk voor de groei van de planten. Voor de ontwikkeling van de plant is het belangrijk dat er niet te veel of te weinig water wordt gebruikt. In deze categorie vindt u verschillende irrigatiesets voor de hydrocultuur of het planten op aarde. Afhankelijk van het aantal te bevloeien planten zijn er geschikte micro-irrigatiesets beschikbaar. Met een vakantie-irrigatie, ook wel microirrigatie genoemd, kunt u zich het onnauwkeurig besproeien met de hand besparen. Het automatische besproeiingssysteem ontlast u van veel werk tijdens de binnenkweek en zorgt ervoor dat uw planten altijd voldoende water krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is het waterreservoir regelmatig te controleren en indien nodig bij te vullen.

Druppelirrigatie alsof het uit één enkele matrijs komt.

Micro-irrigatie is eenvoudig te installeren en levert druppelsgewijs de juiste hoeveelheid water aan elke plant. De dompelpomp in de vakantie-irrigatieset wordt in de voedingstank geplaatst en de capillaire buizen worden in het substraat van de afzonderlijke potten bevestigd. Met minder installaties kunnen de resterende haarvaten worden losgekoppeld of teruggestuurd naar de tank. De waterverdeling van de vakantie-irrigatie kan praktisch worden geregeld met een tijdschakelaar, die u kunt vinden in onze rubriek onderdelen & accessoires. De micro-besproeiingsset is exact afgestemd op de pompleiding en moet daarom niet worden vervangen. Het betreffende irrigatiesysteem kan eenvoudig worden geïnstalleerd in de juiste growbox. De pomp en de tank moeten buiten de kas worden geparkeerd, anders nemen ze onnodige ruimte in beslag.

Een bewateringsoplossing voor maximaal 100 planten. Een watergift voor maximaal 100 planten.

Naast de vakantie-irrigatie voor een kleiner aantal planten, hebben we een hoogwaardig irrigatiesysteem voor planten met maximaal 100 planten in ons assortiment. Deze professionele set is ook gemakkelijk te hanteren en te installeren. Het systeem is flexibel. Het kan worden uitgebreid met aansluitingen en PE-leidingen of er kunnen meerdere druppelaars in één installatie worden geplaatst om gelijkmatig water te geven. In de PE-slang kunnen de gaten met de meegeleverde pons worden ingesteld afhankelijk van de behoefte. De professionele besproeiing past perfect bij onze HOMEbox Ambient R240 met 50-100 plantenpotten. We hebben ook irrigatiesystemen die bijzonder geschikt zijn voor hydrocultuur.
Loading ...