• Irrigatiesets

    Naast voldoende licht voor de planten is het gelijkmatige irrigatie voor de groei van planten ook belangerijk. Hier vind je verschillende irrigatie sets voor Hydro teelt of het planten op aarde. Afhankelijk van het aantal planten worden bewaterd is er de bijpassende micro irrigatie kits. Met een vakantie irrigatie, ook wel micro-irrigatie, men kan gieten opslaan handmatig. Meer...

De Micro irrigatie is eenvoudig te installeren en voeg druppelsgewijs de juiste hoeveelheid water aan elke plant. Hiervoor is opgenomen in Urlaubsbewdsserungsset dompelpomp geplaatst in het voedingsvat en lost de capillaire buizen in de ondergrond van de individuele potten. Met minder de overblijvende planten capillairen kan losgekoppeld of naar de tank zijn. Belastingen kunnen het water distributie van vakantie drenken praktisch met een timer, in het gebied van onderdelen en accessoires die je vindt bij ons zijn. Dat is precies Microbewdsserungsset afgestemd op de pomp lijn en mag dus niet worden gewijzigd.

Naast de vakantie irrigatie voor een kleiner aantal planten hebben we een hoogwaardig irrigatiesysteem voor planten met maximaal 100 planten in het gebied. Ook deze professionele set is eenvoudig te hanteren en te installeren. Het systeem is flexibel. Zo kan met connectoren en PE buis uitbreiding of meer druppelaars kan in een plant worden ingebracht gelijkmatig irrigeren. In PE slang de gaten met de meegeleverde stempel kan worden ingesteld op basis van zelf nodig hebben. Past perfect bij de professionele irrigatie voor onze HOMEbox Evolution R240 met 50-100 plantenbakken.