• +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 99 € gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Onze motto: grow your own

U bent bezorgd over de stijgende kosten van de voeding en plantaardige producten? Onzeker over wat de term "gecontroleerd biologische teelt" betekent? U bent geïnteresseerd om in je eigen moestuin op een duurzame manier te tuinieren? Dan bent u bij ons juist! het motto van growland is "grow your own"!

In onze winkel vindt u alles wat een tuinman met hartslag nodig heeft. Professionele verlichting, ventilatie van elke grootte tot 8000 kubieke meter en biologische meststof voor de perfecte groei van uw lievelingen thuis en in de tuin.

"Grow your own" met andere woorden "Je eigen kweek" staat voor duurzame landbouw in de stad met beperkte ruimte en de noodzaak aan biologisch juiste producten.

Over ons:

Growland is een van Europa's grootste Growshops met een top prijs-prestatie verhouding. Onze winkel in Hamburg biedt u naast een enorme showroom ook advies en producten in professionele kwaliteit tegen de beste prijs.

Wij houden van datgene wat we doen en staan achter onze producten en hun kwaliteit, altijd met de claim om het beste voor onze klanten eruit te halen.

Het motto van de growland is "grow your own". Elke dag werken we met ons team om de klanten in heel Europa van snelle, discrete en betrouwbare levering te voorzien. We zijn onszelf voortdurend te verbeteren, zoals geldt voor ons, de klant is koning.

Welkom bij onze showroom in het hart van Hamburg. Met een oppervlakte van ruim 400 vierkante meter showroom en meer dan 1000 vierkante meter opslagruimte, laten wij u onze bestsellers zien, ventilatiekits, ballasten, reflectoren en irrigatie en nog veel meer ...