Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Over ons

Onze motto: grow your own

Maakt u zich zorgen over de stijgende kosten van levensmiddelen en plantaardige producten? Weet u niet wat de term "gecertificeerd biologisch" betekent? Geïnteresseerd in duurzaam tuinieren in je eigen moestuin? Dan ben je aan het juiste adres! Het motto van growland is "grow your own" !

In onze winkel vindt u alles wat het hart van de tuinier sneller doet kloppen. Professionele verlichting, ventilatiesystemen in alle maten tot 8000 cbm en biologische bemesting voor de perfecte groei van uw lievelingen thuis en in de tuin.
"grow your own" staat voor duurzame teeltmethoden in de stad met beperkte ruimte en de behoefte aan een biologisch verantwoord product.

Growland is een van de grootste growshops in Europa met een topprijs-kwaliteitverhouding. Onze winkel in Hamburg biedt u een grote showroom, advies en producten van professionele kwaliteit tegen de beste prijs.

Wij houden van wat wij doen en staan achter onze producten en hun kwaliteit, altijd met de eis om het beste voor onze klanten eruit te halen.

Het motto van growland is "kweek je eigen". Elke dag werken wij met ons team om ervoor te zorgen dat onze klanten in heel Europa snel, discreet en betrouwbaar worden bevoorraad. Wij verbeteren onszelf voortdurend, want bij ons is de klant nog altijd koning.

Welkom in onze showroom in het hart van Hamburg

In onze showroom tonen wij u onze bestsellers zoals diverse kweektenten, ventilatiesets, LED kweeklampen, voorschakelapparaten, reflectoren, irrigatiesystemen en nog veel meer...

Bij ons kunt u de bekende ventilatoren van PrimaKlima, Can-Fans, CarbonActive en Soler & Palau (S&P) uitproberen en testen op volume met en zonder geluiddempers, evenals de bijpassende klimaatregeling om uit te proberen. Ook zullen er verschillende groei-LED's te zien zijn, van de Sanlight LED tot de Lumatek Zeus & Attis, wij zullen u de meest uiteenlopende LED-fabrikanten laten zien. Overtuig uzelf ter plaatse van de resultaten, en bekijk onze hete pepers, sappige tomaten en diverse keukenkruiden.
De geschikte pompen voor irrigatie en de PE en PVC buizen met hulpstukken kunt u natuurlijk ook bekijken.
Wacht niet lang en bezoek ons, we zijn van maandag tot vrijdag 11:00 - 16:00 uur voor u daar!

Loading ...