Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Klimaat
  3. /
  4. Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Zorg voor optimaal groeiweer het hele jaar door

In deze hogere categorie van onze online winkel vindt u alles wat u nodig hebt om het klimaat optimaal te regelen in uw kas of uw serre te vinden. Een perfecte klimaatbeheersing is essentieel voor de groei van planten, omdat zelfs de geringste afwijking kan leiden tot falen. Daarom bieden wij u een verscheidenheid aan producten om de perfecte omgeving voor uw planten klimaat te crekren.Onze vele producten zijn onderverdeeld in verschillende sub-categoriekn. Hygro-thermometers: Deze apparaten combineren instrumenten voor temperatuur en vochtigheid.
Ventilatie controle: Deze subcategorie omvat alle producten voor de toevoer en afvoer systemen voor de controle, waaronder snelheidsregelaar, tikte transformatoren en controllers.
Snelheid Controller: Ze worden gebruikt om de snelheid van de ventilatoren te reguleren ventilatiesystemen.
Verwarmingssystemen: Hier kunt u veel kachels als elektrische en industrikle ventilator te vinden.
Stap transformatoren: Deze apparaten worden gebruikt wanneer de prestaties van het netwerk voor een aantal apparaten te hoog is of als u de rotatiesnelheid van de aangesloten pompen of ventilatoren precies te bepalen.
Vochtigheid: Deze subcategorie u al onze producten, die dienen om de luchtvochtigheid te controleren tonen. Onder hen zijn vooral luchtontvochtigers, vernevelaars, digitale Befeuchtungsregler en ultrasone luchtbevochtigers en natuurlijk elke aanverwante onderdelen zoals membranen.

CO2-toevoer: Hier heb je de keuze tussen verschillende apparaten voor de verrijking met CO2. Verhoogde CO2 niveaus in uw kas kan de groei van uw planten te verhogen met maximaal 30%. Daarnaast bieden wij u ook de CO2-Tabs te vullen en een digitale CO2-controller.
Loading ...