1
Gratis verzending van 99 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 Snelle en discrete levering + 2700 producten

Co2 Tabs Extra Slow release - 60 stuks

Artikel: 10743

13,17 €
0,22 € per 1

incl.btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Voor snelle, rijke groei en bloei van planten

Bruisende tabletten met een zeer langzame en geleidelijke afgifte van Carbon Diaxide. De integratie en de voltooiing van de normale plantenbemesting door hen te voorzien van de hoogste kwaliteit CO2 die ze kunnen absorberen via de wortel en het bladerdek. Om het beste resultaat te bereiken van CO2-tabbladen raden we aan om de afzuigkap in de kweekruimte uit te schakelen terwijl de tabletten worden opgelost.

Aandacht:
Het toevoegen van CO2 tijdens de donkere periode of kort daarvoor geeft geen resultaat omdat de plant niet in staat is het op te nemen. De toepassing is aan te raden vlak na het starten van de lampen, altijd als de afzuiger is uitgeschakeld.

Toepassing absorptie door wortels:
Verbrijzel n tablet in 5 liter voedingsoplossing en bemest zoals gebruikelijk.

Absorptie door blad:
laat n tablet elke twee planten oplossen in een kopje water, zo dicht mogelijk bij uw planten of klonen. In het hydrocultuursysteem laat je de tabletten gewoon direct in het reservoir oplossen, waarbij je dezelfde aanbevelingen volgt. Breng drie keer per week, bij voorkeur direct na het begin van de "dag". Overdosering is bijna onmogelijk en in ieder geval niet schadelijk of nuttig.

We raden aan om twee tabletten in een glas water te gebruiken voor ruimtes van een vierkante meter, waarbij de ventilatoren van de afzuigers enkele uren worden geschakeld.

CO2-Tabs inhoud: 60 stuks

Gewicht: 0,08 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...