Co2 Tabs

 • Onze prijs: 12,50 €
 • incl. 19% Omzetbelasting, Plus Verzending
Wordt geladen ...

 • Artikelnr.: 10743
 • Artikelgewicht: 0,08 kg
 • Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Co2 Tabs inhoud 60 stuks
- Voor het snel, volle groei en bloei van planten -

CO2-Tabs zijn een fantastisch nieuw product dat speciaal is ontwikkeld voor planten op elk groeimedium. In plaats van verrijking als voorheen (en zelfs nu) de lucht betekent duurder en ingewikkelder systemen met kooldioxide (CO2), zijn er nu deze tabs: revolutionair, goedkoop, makkelijk te gebruiken en zeer efficiënte doelgerichte! In veel zuurstof consumeren planten ontstaan vaak groeistoornissen door een gebrek aan kooldioxide (CO2). Aangezien een van de tabs nu bieden van de wortel CO2 de planten overbodig alle moeilijke formules en de plant kan een optimale groei te realiseren. Opmerkelijk: Alle gezonde planten kunnen deze extra impuls groei voeren.

De lipjes CO2 in het water, waardoor de plantengroei wordt geactiveerd. CO2 is een belangrijke voedingsbron voor planten. Als alle planten (of stekken) gezond zijn, een tablet voor 100 liter water is voldoende. Gewoon het vat, waardoor de emmer of gieter. Geef uw planten minstens 2x per week met een extra puls CO2, maar bij voorkeur bij elke drenken. Overdosering is geen probleem, maar heeft geen extra effect.

Voor hydro en bio, Indica's voor CO2-Tabs zijn de juiste en natuurlijk product.

Hoax of wonderpil?
- Kan een grond planten via de wortels absorberen CO2? -

Dit is een zeer actueel onderwerp, want we waren in staat om de No Mercy CO2-Tabs op de markt medio '99 brengen. Velen hebben deze kwestie behandeld; voor de Netsurfer onder ons: The message boards van zijn voegen barst van alle verschillende meningen en theorieën. Voorlopig, niemand lijkt in staat om de vraag definitief te beantwoorden. Tenslotte hebben we allemaal geleerd dat een plant CO2 uitsluitend kan absorberen via hun bladeren, is het niet?

Die meet bij de wortel medium tijdens de donkere fase, is het aan CO2, dat werd afgestoten door het bedrijf aan het einde van de synthese. Wie nachmißt nogmaals, als de lampen zijn weer voor een half uur en de synthese is weer begonnen, zullen merken dat het CO2 is verdwenen. Tot op heden heeft niemand een verklaring voor het feit dat CO2 wordt geabsorbeerd door de wortels gevonden. De uitvinder van de originele tabs voor vijvers, blijft het doen, dat de bijzondere samenstelling en werking van de tabbladen de CO2 kan absorberen de plant met water.

De voeding werkt goed; de toegevoegde CO2 passeert de haarwortels in de plant en wordt uitgevoerd in het actieve deel van de wortel. Wat de plant begint dan dus, is niet moeilijk te raden, wanneer experimenteel meten van de snelheid van de groei. Blijven voorlopig nog vragen veel meer in dit product, dat spreekt voor zich. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar, een stijging van de groei met 30% is geen uitzondering.
Het effect van de offset met CO2-Tabs irrigatiewater was eigenlijk min of meer bij toeval ontdekt. Nadat we hebben zelfs een paar jaar voldeed aan de hand van Bacteriële Velda gebruikt om de beworteling medium te optimaliseren, hebben we gekocht in een vlaag van duizeligheid een pak Tabs en waren zeer verbaasd over het effect. Het kan toeval zijn, maar in volgende oogst. Door de toegenomen groei heel snel kwamen we bij een tekort aan magnesium, die gemakkelijk kunnen worden verholpen door het toevoegen van enkele Epsom zouten. De volgende stap was de teler de unieke effect onze normen van het product. Velda-Enschede, de fabrikant van de CO2-Tabs voor vijvers, hoewel bekend was al enkele jaren dat CO2 kan ook worden aangeboden via de wortels, maar had nog nooit iets met deze kennis gedaan, omdat hij zich geheel concentreert op waterplanten.

Doe jezelf een keer het monster, als je een aquarium of een goudvis in een bowl've ongeluk. Leg een stukje van de tablet in het water en je zult zien dat er een enorme wortel massa ontwikkeld.

Samen met Velda hebben we inkomende bezig onszelf met het effect van dit wonder pil. Voorzien allerlei vage verklaringen voor het effect, maar ook een duidelijk zichtbare resultaat werd de vijver-Tab omgezet in een nuttig product voor de planten. Er was een deel van magnesiumsulfaat toegevoegd en zorgde ervoor dat de 'fabriek-Tabs' hun CO2 sneller te water los als de vijver-Tabs. Eigenlijk is dit een vrij moeilijke geschiedenis en de vraag is of het ooit zinvol om het zoeken naar een verklaring blijven. Misschien moeten we gewoon accepteren het magische effect van CO2-Tabs en verheugen dat we kunnen profiteren van de positieve resultaten. Ik vind het vanzelfsprekend dat de CO2-Tabs ontwikkelen hun volle effect bij gezonde planten die groeien met de juiste pH en EC-waarden. Door CO2 verrijking van het water, de pH-waarde daalt aanvankelijk uit iets, maar na weer een korte tijd daar.

Zoals in het verrijken van de lucht met CO2, is het gebruik van CO2-water bereichertem belangrijk om dit tijdens de uren licht, het beste als de lampen momenteel ingeschakeld. De wortels hebben geen CO2 absorberen, wanneer er geen fotosynthese plaatsvindt.

Beoordelingen (0)

  Gemiddelde artikelbeoordeling:

  (Er zijn geen artikelbeoordelingen)

  Deel andere klanten uw ervaringen mee

  Klanten kochten hierbij de volgende producten