Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

Herroepingsrecht U heeft het recht om binnen veertien dagen te annuleren zonder opgaaf van reden van dit contract.

De herroepingsrecht periode is veertien dagen na de datum waarop u hebt genomen, of een vertegenwoordiger van de derde partij, die niet de vervoerder, de goederen in het bezit of heeft.

Om uw recht op annulering uit te oefenen, moet u ons te voorzien van:
Rome International GmbH & Co KG
Sorbenstraße 22
20537 Hamburg
service@growland.net
Tel.: +49(0)40-244241670

door middel van een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld een verzonden per post, fax of e-mail) van uw besluit tot intrekking van dit contract, op de hoogte. U kunt gebruik maken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, die is echter niet verplicht. U kunt invullen en indienen van het modelformulier voor herroeping of een andere duidelijke verklaring op de website https://www.growland.nl/manuals/herroepingsrecht_formulier.pdf elektronisch. Maak gebruik van deze kans, dus wij zullen onmiddellijk (bijvoorbeeld per e-mail) een bevestiging van de ontvangst van de herroeping.

Om de herroepingstermijn volstaat het voldoende is voor u om de boodschap over het herroepingsrecht voor de terugtrekking deadline sturen.

Gevolgen van de herroeping
Als je terug te trekken uit dit contract, hebben we u alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, inclusief verzendkosten (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit het feit dat je een andere wijze van levering dan de door ons aangeboden, goedkoopste standaard levering hebben gekozen hebben), en uiterlijk binnen veertien dagen terug te betalen onmiddellijk na de datum waarop de kennisgeving wordt ontvangen over uw opzegging van deze overeenkomst met ons. Voor deze terugbetaling, gebruiken we dezelfde methode van betaling die u gebruikt in de oorspronkelijke transactie, tenzij u uitdrukkelijk anders is overeengekomen; in ieder geval u in rekening gebracht kosten voor een dergelijke terugbetaling. Wij kunnen de terugbetaling totdat we de geretourneerde goederen terug hebben ontvangen, of totdat je hebt aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, indien dit eerder is. Je moet de goederen snel en in elk geval niet later dan veertien dagen na de datum waarop u ons in kennis van de annulering van het contract aan ons of overgedragen terugkeren. De deadline wordt gehaald als u de goederen voor de deadline van veertien dagen te verzenden.

U draagt de directe kosten van het terugzenden van de goederen.

U hoeft alleen te betalen voor de waardevermindering van de goederen, indien deze waarde verlies is het gevolg van een noodzakelijk om de aard, de kenmerken en het functioneren van de goederen afhandeling daarvan vast te stellen.

Uitsluiting van het herroepingsrecht
Het recht is niet van toepassing op contracten
- De levering van goederen die snel kunnen bederven of waarvan de houdbaarheidsdatum is snel voorbij.

Loading ...