1
Coupon code: BOX15 - 15% korting op alle Kweektenten van 01.10. - 31.10.2022 ×
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Flenzen, verlopen & ijzerwaren

Onze bestsellers
Goede ventilatie is in aanvulling op de belichting van een van de belangrijkste factoren bij het trekken planten in een kas. Daarom hebben we hier alle ventilatie hulpstukken, die in de installatie van een fabriek gebruikt worden voor frisse lucht. Ons assortiment van lijstwerk ventilatie bestaat uit platen van 90 °, 45 ° en 15 °, T- en Y-stukken, het aansluiten en verloopstukken, van een flens uiteinden, terugslagkleppen en eindkappen samen.

De lijsten ventilatie zijn alle starre structuren, die het voordeel niet te vervormen onder een belasting of een bocht hebben. Dit kan resulteren in het gebruik van de profiellijsten ventilatie geen compressie van de verbinding, die kan leiden tot een afname of stagnatie van de luchttoevoer naar de episode. Door het gebruik van de verbinding en verloopstukken Extra vaste buizen en slangen met elkaar te verbinden. Verlopen hebben het bijkomende voordeel dat leidingen en / of slangen met een ander toepassingsgebied ook worden aangesloten.

Dankzij de verloopstukken kan daarom verschillende ventilatiesystemen interconnect, als je wilt, bijvoorbeeld, vernieuwd of aangepast systeem. Ook zeer bruikbaar zijn terugslagkleppen, die ook bekend staat onder de naam Terugstuwbeveiliging. Door de aard van hun constructie kleppen controleren, de lucht in één richting door. Ze worden daarom gebruikt wanneer de koude lucht niet doordringen in de kas of niet moet warme lucht lekken. Terugslagkleppen kan worden gebruikt als eindstukken of connectoren in een ventilatiesysteem.
Loading ...