Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Klimaat
  3. /
  4. Flenzen, verlopen & ijzerwaren

Flenzen, verlopen & ijzerwaren

Goede ventilatie is in aanvulling op de belichting van een van de belangrijkste factoren bij het trekken planten in een kas. Daarom hebben we hier alle ventilatie hulpstukken, die in de installatie van een fabriek gebruikt worden voor frisse lucht. Ons assortiment van lijstwerk ventilatie bestaat uit platen van 90 °, T- en Y-stukken, het aansluiten en verloopstukken, van een flens uiteinden, terugslagkleppen en eindkappen samen.

De lijsten ventilatie zijn alle starre structuren, die het voordeel niet te vervormen onder een belasting of een bocht hebben. Dit kan resulteren in het gebruik van de profiellijsten ventilatie geen compressie van de verbinding, die kan leiden tot een afname of stagnatie van de luchttoevoer naar de episode. Door het gebruik van de verbinding en verloopstukken Extra vaste buizen en slangen met elkaar te verbinden. Verlopen hebben het bijkomende voordeel dat leidingen en / of slangen met een ander toepassingsgebied ook worden aangesloten.

Dankzij de verloopstukken kan daarom verschillende ventilatiesystemen interconnect, als je wilt, bijvoorbeeld, vernieuwd of aangepast systeem. Ook zeer bruikbaar zijn terugslagkleppen, die ook bekend staat onder de naam Terugstuwbeveiliging. Door de aard van hun constructie kleppen controleren, de lucht in één richting door. Ze worden daarom gebruikt wanneer de koude lucht niet doordringen in de kas of niet moet warme lucht lekken. Terugslagkleppen kan worden gebruikt als eindstukken of connectoren in een ventilatiesysteem.

Ventilatieroosters die alleen lucht voor verse lucht achterlaten.

Om te voorkomen dat dieren en insecten de ontluchtingspijp binnendringen, dient u een ventilatierooster aan het einde van uw ventilatiesysteem te installeren. De roosters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen - met grove en fijnmazige roosters. Om nog kleinere ongedierte en deeltjes in zowel de toe- als afvoerlucht uit te filteren, zijn filtersystemen zoals het zakfilter ideaal. Deze kunnen ook worden gebruikt om geuren uit de afvoerlucht te verwijderen. Ons serviceteam staat u graag bij met advies over de ventilatietechniek en installatietips, zodat er niets door het goede stuk ventilatie als een volle buis verse lucht circuleert.

Ventilatierooster aan het einde van een ventilatiesysteem (pijpverbinding) aan het binnendringen van ongedierte in het ventilatiesysteem voorkomen of verlengen vogels in de buiseinden broedplaatsen. Roosters worden zowel in het aanbod en in de uitlaatpijpen.Er zijn grof rooster voor grotere ongedierte (muizen, ratten, marters, enz.) En fijne roosters voor kleinere ongedierte (insecten) en natuurlijk een combinatie van beide. Ventilatieroosters zijn gemaakt van metaal of kunststof. Ze zijn meestal rond, een paar fabrikanten produceren ook raster vierkant van vorm.
Loading ...