• Kweektenten

    Aarzel niet, Kweektenten van beste kwaliteit. Voor kastje modellen uit de mate 30 x 30 x 60 cm gestart in ons grootste Kweektenten bijvoorbeeld de groei tent of kweekruimte accepteren ook afmetingen tot 300 x 300 x 235 cm en hoger. De uitstekende kwaliteit van onze producten loopt door alle lijnen bood onze Grow-apparatuur.

    Daarnaast vindt u hier uit hobby kweeksetjes tot specifiek gebruikt kweekruimte alle soorten gereedschap, zodat de behoeften van elke Telers zijn gedekt.

    De vaste kweek kasten van Kinggreen overtuigen met 100% licht-proof panelen, de zeer hoge reflectiviteit, waterdicht en nog veel meer. Ze zijn concurrerend geprijsd speciaal voor amateur-kwekers. Een goed alternatief voor de Kweektenten zojuist genoemde zijn ook de Growlab Grow Rooms. Van individuele kweektent met een complete en praktische Growset alles wat je nodig hebt voor een optimaal Grow resultaten. Speciale accessoires en artikelen die wij bieden hier ook, zoals de context versterkers die een betere stabiliteit van de Grow kast bieden.

    Wie wil er nog meer exclusieve producten, die afgeschaft kunnen worden in de categorie HOMEbox Evolution PAR + zijn bijzonder goed. Toe te rusten om kweektent zorgen met vele extra's om het klimaat te verbeteren om elke plant de beste groei en bloei. Onze Darkroom serie Secret Garden weer indruk van een zeer speciaal soort Grow tenten die zeer geschikt zijn voor oa het kweken van moederplanten, stekken.