1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Kweektenten

Kweektent compleet

Hoe haal je thuis de grootste oogst binnen? Zeker met kweektenten, de kassen voor de binnenteelt. Ook zonder kas en grote tuin is een succesvolle plantenveredeling mogelijk in de stad of in kleine ruimtes in het algemeen. Een ander voordeel van Homegrow in kweektenten: het is onafhankelijk van het externe klimaat. Zo kunnen zelfs exotische planten goed gedijen in de kassen. Omdat het klimaat in kweektenten eenvoudig te regelen en individueel instelbaar is, kunnen planten in alle groeifasen onder optimale omstandigheden groeien en zo uiteindelijk de hoogste opbrengsten opleveren. Tot slot geldt voor uw eigen plantenveredeling het volgende: deze is 100% biologisch.

Veelvoudig als de plantenwereld: ons Growbox-assortiment

In onze growbox sectie vind je alles van het kweektent, van de kweekbak tot de kweekkast. In eenheden betekent dit: modellen met 30 x 30 x 60 x 60 cm en tot de grote modellen met een volume van 300 x 300 x 300 x 255 cm, ook grotere afmetingen zijn geen probleem en op speciale bestelling mogelijk. Ons assortiment omvat dus alles van hobbykwekers tot professionele plantenkwekers. Hoewel de afmetingen zeer uiteenlopend zijn, blijft één ding hetzelfde bij onze teeltmiddelen: de kwaliteit.

Bovendien zorgen de dozen ervoor dat de extra uitrusting gemakkelijk kan worden ondergebracht. De in- en uitgangen voor hoogspanningsleidingen, toevoer- en afvoerlucht worden zo geplaatst dat niets de vlotte doorstroming van uw plantenveredeling in de weg staat. Daarnaast hebben veel dozen, zoals de HOMEbox Ambient serie, een dubbele bodem die ervoor zorgt dat er geen water uit de doos kan ontsnappen. En het gewicht van de complete kweektentis ook geen probleem: Ambient kweektenten - bijvoorbeeld het model R240 - hebben een draagvermogen van 150 kg, wat voldoende is voor zelfs de zwaarste LED-lampen en actieve koolfilters.

Planten die volledig afkomstig zijn van kassen

Het feit dat ze bijvoorbeeld zeer weinig licht absorberen en in plaats daarvan zeer sterk reflecteren, spreekt voor de teelt in dozen. De DiamondBox Silverline en de Hydro Shoot serie van Secret Jardin bieden een bijzonder hoge reflectiegraad, 100% lichtdichte bekledingen, absolute waterdichtheid en nog veel meer. Ze zijn ook geschikt in prijs, vooral voor hobby fokkers.

Een kweekkast voor elk kweekproject

Een geraffineerder alternatief: de GrowLab Growrooms. Van een enkele kweekkast tot een complete en praktische kweekset, in deze serie vindt u alles wat u nodig heeft voor een optimaal kweekresultaat.

De premium categorieën van ons kweek tent assortiment zijn HOMEbox Ambient en de Evolution PAR+ serie. De kweekkast uitrusten met vele extra's om het klimaat te verbeteren en zo de best mogelijke groei en bloei voor elke plantensoort te garanderen.

De Dark Room serie van Secret Jardin daarentegen, boeit met een heel bijzonder soort kweektenten, die onder andere zeer geschikt zijn voor de veredeling van moederplanten, stekken.

Groei naar Growpro met nieuwe projecten en taken

In tegenstelling tot ons leven planten in kweekbakken eigenlijk alleen op licht, lucht en liefde. Zoals hierboven al kort gezegd: de juiste accessoires zorgen voor optimale licht- en luchtomstandigheden in uw kweektent. U voorziet uw planten van de perfecte verlichting met regelbare lampen. Afhankelijk van de groeifase en de plant die u wilt kweken, hebben wij een ruime keuze zodat u de juiste lamp met de juiste wattagewaarde voor uw project kunt vinden. Samen met een geschikt ventilatiesysteem heeft u een goede basis voor een goed functionerende kweekset. Uiteraard bieden wij ook accessoires en losse onderdelen voor uw growbox aan, evenals frameversterkers voor een betere stabiliteit van de kweekkast, klimaatregelaar of extra CO2-toevoer. Uiteindelijk moet je een beetje liefde en passie in je kweekproject stoppen. De energie die u gebruikt is gratis. En op zijn laatst, als je genoeg hebt geoogst, weet je dat het niet voor niets was.

Met een Premium kweek tent naar topresultaten

Hebben we geen geschikte complete set in onze bestaande sets voor u, geen probleem, dan stellen we uw individuele set samen. Als u vragen heeft over de afzonderlijke componenten, growets of algemene groeiende onderwerpen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We raden vooral aan om beginners in de binnenteelt advies te geven voordat ze een bestelling plaatsen. Wij zullen u onmiddellijk helpen en ervoor zorgen dat onze klanten alleen artikelen kopen die compatibel zijn met elkaar.

Loading ...