Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Kweek Accessoires
  3. /
  4. Oogsten

Droogrekje, stapelbaar - 72 x 72cm

Artikelnummer: 10595

  • 72 x 72 x 15 cm
  • Perfect om te drogen
  • Stapelbare lade
9,10 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving

Wie zaait zal ook oogsten. En wie oogst zal ook drogen. Speciaal daarvoor is dit droogrek ontwikkeld. Je kunt de droogrekken gemakkelijk stapelen, zodat ook bij beperkte ruimte al het moois dat je hebt geoogst goed kan drogen.

Je kunt de droogrekken na de oogst in je kweekkast of kweekruimte plaatsen, zodat je een afzuigset met koolstoffilter kunt gebruiken om ongewenste geurtjes weg te filteren. Dankzij het ademende gaasmateriaal behoort schimmel op je planten in ieder geval tot het verleden. Dit type droogrek is het meest gebruikte product voor het gelijkmatig en veilig drogen van uw vers geoogste planten.

  • Afmetingen (LxBxH): 72 x 72 x 15 cm

  • Artikelgewicht: 0,40 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...