1
Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering + 2700 producten

BioBizz Light-Mix Aarde 20L

Artikel: 11534

  • hoogwaardige aarde geschikt voor alle fasen
  • ideaal voor stekken, jonge planten en zaailingen
  • bevat een kleine hoeveelheid perliet
Grootte
9,05 €
0,45 € per 1

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Wat is Light-Mix?
Light-Mix is het ideale substraat voor telers die het proces meer willen controleren door zelf vloeibare meststoffen bij te voeden. Light-Mix biedt de ideale basis voor elke plant: van zaadje tot volwaardig bloeiende plant. Tevens zorgt Light-Mix voor optimale worteling.

Hoe kan ik Light-Mix gebruiken?
Elke plant, ook wanneer het veel voeding gebruikt, mag gerust grotere hoeveelheden mest hebben. Doordat de vloeistoffen met de aarde werken ontstaat allerlei microactiviteit.

Vanwege de hoge verzendkosten, moeten we de levering van grond helaas (afhankelijk van de hoeveelheid) met verzendkosten toeslag berekenen.
Dit mengsel is samengesteld met het oog op optimale complete doorwatering. Dit is essentieel bij het gebruik van automatische bewateringssystemen. Bij automatische bewatering is het van belang dat het substraat het water doorlaat, anders kan het substraat te nat worden, wat schimmels kan veroorzaken.

De pH- en EC-waarde van Light-Mix
Biobizz producten zijn niet gemaakt van minerale zouten maar van organische elementen. Deze organische elementen zijn niet meetbaar. Echter hebben de elementen een zelf regulerend systeem, waardoor de waarden op peil blijven.

Producent: BIOBIZZ
Fase: Universeel
Grootte: 20 L
Medium: Grond
Gewicht: 5,92 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...