Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. Plantenvoeding sets

Plantenvoeding set - BIOBIZZ TRY-Pack Indoor

Artikelnummer: 11670

14,20 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving

BioBizz TRY-Pack Indoor: gebruiksvriendelijke basis voor de beginnende binnenkweker:

Als je je planten wilt verwennen met biologische plantenvoeding en je hebt een kleine growbox, dan is het BIOBIZZ TRY-Pack Indoor de juiste keuze. Vooral handig voor beginners die zich nog bekend moeten maken met alle aspecten van de binnenkweek. Biobizz producten zijn eenvoudig in gebruik en geven eigenlijk altijd een goed resultaat, want er kan immers weinig mis gaan met organische plantenvoeding. In dit pakket hebben heeft de fabrikant drie van de belangrijkste BIOBIZZ producten geschikt voor de binnenkweek bijeen gebracht, van de fundamentele basisvoeding Bio-Grow en Bio-Bloom tot een product voor de bloeistimulatie: Top-Max. Zoals je van BIOBIZZ mag verwachten zijn alle producten gecertificeerd en geschikt voor organische land- en tuinbouw. De vloeibare meststoffen en stimulatoren van BIOBIZZ zijn opgebouwd uit gefermenteerde plant- en zeewierextracten en suikerbietconcentraten en bedienen het microleven in de aarde met een rijk buffet aan natuurlijke bestanddelen. De TRY-Pack Indoor is onderdeel van een serie van vier verschillende packs: Indoor, Outdoor, Stimulant en Hydro. Het idee achter deze packs is dat je je voor een laagdrempelige prijs eenvoudig bekend kunt maken met de effectiviteit van organisch tuinieren.

De producten van het Biobizz TRY-Pack Indoor uitgelicht:

Biobizz Bio-Grow

Bio-Grow is een organische groeivoeding die van fundamenteel belang is voor een optimale groeifase. Maar daar houdt de functie van Bio-Grow niet op: ook tijdens de bloeifase vormt Bio-Grow samen met Bio-Bloom de essentieële basis voor je planten en levert het een compleet spectrum aan meststoffen die onmisbaar zijn voor de ontwikkeling van je planten. Hou dus niet op met Bio-Grow aan het begin van je bloeifase, maar blijf ermee doorgaan tot 7 à 10 dagen voor de oogst. Bio-Grow is namelijk gemaakt van suikerbieten extract (Vinasse), die er niet alleen voor zorgt dat de nuttige bacteriën in de aarde zich explosief vermenigvuldigen en daarmee de opname van voeding bevorderen en versnellen, maar ook extra smaak stimuleert in je gewassen tijdens de bloeifase. Bio-Grow bevat naast de speciaal op de groeifase afgestemde stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K) ook bijna 70 verschillende sporenelementen en vitamines en heeft een uitzondelijk hoog betainegehalte.

Biobizz Bio-Bloom

De BioBizz Bio-Bloom bloeivoeding vult de Bio-Grow verder aan tijdens de bloeiperiode, aangezien je planten dan meer fosfor (P) en kalium (K) nodig hebben voor vrucht- of bloemvorming. Naast de nodige NPK's en sporenelementen bevat Bio-Bloom enzymen die bijdragen aan een snellere afbraak van voeding en aminozuren voor verbeterde opname van mineralen en verhoogde stofwisseling. Een ander belangrijk ingredient is zeewierextract: het levert de belangrijke phytohormonen auxine, cytokinine en gibberelline. Deze natuurlijke planthormonen zorgen voor extra weerstand, verbeterde verdeling van voeding en energie door de gehele plant en verhoogde terpenenproductie.

Biobizz Top-Max

Biobizz Top-Max is geen plantenvoeding (het bevat namelijk geen meststoffen of NPK's), maar een organische bloeistimulator opgebouwd uit humine- en fulvidezuren. Deze ingrediënten stimuleren de bloei- of vruchtvorming op een hele slimme manier: Huminezuren transporteren inmobiele sporenelementen zoals ijzer, koper, molybdeen en zink maar ook magnesium en calcium tot aan de wortels voor eenvoudige opname. De Fulvidezuren zorgen er vervolgens voor dat alle aangevoerde elementen door de hele plant effectief verdeeld worden. Dit helpt onder andere de dichtheid van de bloemvorming te verhogen. Een extra voordeel van Top-Max is dat het zetmeel of stijfsel uit de celwanden van de plant ontrekt en die omzet in suikers. Vandaar ook dat Top-Max over de laatste 25 jaar een reputatie heeft opgebouwd als smaakversterker. Kweek je niet op aarde of cocos, maar wil je deze effectieve bloeistimulator ook graag eens proberen op je hydrosysteem? Geen probleem: Top-Max is ook geschikt voor dergelijke systemen als toevoeging op je minerale voedingsschema.

Inhoud BIOBIZZ TRY-Pack Indoor: Met de TRY-Pack Indoor haal je voldoende voeding in huis voor de verzorging van 1 tot 4 planten.

Tips van BIOBIZZ:
Het beste combineer je de producten uit de BIOBIZZ TRY-Pack Indoor met: Light-Mix, een veelzijdige lichtbemeste aarde of All-Mix een zwaarder bemeste aarde die je helpt wat te besparen op het gebruik van de vloeibare producten.

Handige accessoires:


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...