Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

BIOBIZZ Microbes 100% Organische Non-Mycorrhitische Micro-Organismen 150gr

Artikelnummer: 18109

72,90 €
486,00 € per 1
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Deliverydate: 05.04.2023 - 11.04.2023
Beschrijving

Verhoog je opbrengst met de geconcentreerde kracht van de natuur

Wat is BIOBIZZ Microbes?

BIOBIZZ Microbes is een complete verzameling van micro-organismen, enzymen en nuttige schimmels die het proces van ontkieming en de eerste groei van zaailingen stimuleren en de bloeifase ondersteunen. Het verbetert de doorstroming en opname van essentiële voedingsstoffen, evenals de uiteindelijke opbrengst. De nuttige micro-organismen hebben grote voordelen voor de rhizosfeer (omgeving rondom de wortels) van de plant, waardoor het effectieve netwerk van de wortels sterk wordt vergroot. Dit vertaalt zich in een hogere en betere opname van stikstof (N), fosfor (P), kalium (K) en micro-elementen tijdens alle ontwikkelingsstadia van de plant. Bovendien zijn de gekozen micro-organismen grote bevorderaars van fytohormonen, zoals indool-3-azijnzuur en gibberelline.

Bacteriën

BIOBIZZ Microbes is een supergeconcentreerd product. Het bevat een selectie van vier van de meest gunstige bacteriënculturen om substraat op te waarderen. Deze bacteriën verbeteren het plantaardige voedingsproces, de hormoonbevordering, de groei van het wortelweefsel en de oplosbaarheid van macro-elementen zoals fosfor (P). Dit vertaalt zich in een verhoging van zowel de algehele kwaliteit, maar vooral ook de kwantiteit.

Enzymen

De enzymen in BIOBIZZ Microbes hebben een onmiddellijk katalyserend effect op organische voedingsstoffen, waardoor vrije aminozuren in de substraat worden gecreëerd en daardoor de activiteit en het effect van nuttige micro-organismen worden vergroot.Deze componenten "ontsluiten" de eiwitketens die door meststoffen worden geleverd. Op die manier verhogen de enzymen de kolonisatiesnelheid van belangrijke micro-organismen en een snellere beschikbaarheid van voedingsstoffen, zodat deze gemakkelijk kunnen worden opgenomen.Daarom zijn de enzymen in BIOBIZZ Microbes de perfecte aanvulling om de aanmaak van nuttige micro-organismen te stimuleren, waardoor een gezond en productief ecosysteem in je kweekmedium ontstaat.

Trichoderma

Trichoderma-schimmels zijn de beste vriend van elke biologische homegrower, als het gaat om het verhogen van de gezondheid en de productiviteit van de planten. Deze schimmels werken in symbiose met de plant: Ze beschermen tegen schadelijke ziekteverwekkers en ongewenste schimmels, terwijl ze een overvloedige wortelontwikkeling, waterretentie en opname van voedingsstoffen bevorderen. je kunt rekenen op een algemene verbetering en gezonde ontwikkeling van snelgroeiende gewassen. De combinatie van alle nuttige elementen in BIOBIZZ Microbes is nu verkrijgbaar in een handig en gemakkelijk toe te passen formaat van 150 gram. Microbes is het perfecte hulpmiddel voor elke zichzelf respecterende homegrower op zoek naar een verbetering en verhoging van zowel de kwaliteit als kwantiteit van de oogst.

Hoe en wanneer gebruik je BIOBIZZ Microbes?

Microbes kan tijdens de volledige cyclus van de plant worden gebruikt en werkt bijzonder goed in combinatie met de rest van de Biobizz producten.

BIOBIZZ adviseert Microbes eenmaal per week toe te passen in een dosering tussen de 0,2 en 0,4 gram per liter. Voor meer informatie, check de website van Biobizz op www.biobizz.com, waar je ook het actuele kweekschema kunt downloaden.

Gegarandeerde Analyse:
 • Trichoderma harzianum > 10.000.000 UFC/g
 • Bacillus valezensis > 500.000.000 UFC/g
 • Bacillus megaterium >200.000.000 UFC/g
 • Bacillus pumilus > 250.000.000 UFC/g
 • Bacillus licheniformis > 500.000.000 UFC/g

  • Producent:
   BIOBIZZ
  • Additieven: Enzymen
  • Samenstelling: organisch
  • Fase: GroeiBloeiUniverseel
  • Artikelgewicht: 0,15 Kg
  Beoordelingen

  Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

  Loading ...