Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

BIOBIZZ Bio-Grow 100% Organische Plantenvoeding 1 Liter

Artikelnummer: 10323

  • Complete, 100% organische plantenvoeding voor de groeifase
  • Ondersteunende smaakversterkende plantenvoeding tijdens de bloeifase
  • Geschikt voor alle gangbare aarde- en kokossubstraten
Selectie
9,90 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 05.10.2023 - 09.10.2023
Beschrijving

Wat is BIOBIZZ Bio-Grow?

BIOBIZZ Bio-Grow is een 100% biologische plantenvoeding voor de groeifase en is geschikt voor de meeste grond- en kokossubstraten. Het hoofdingrediënt is vinasse, een bijproduct van de verwerking van biologisch suikerbietenextract tot bio-ethanol. Vinasse is rijk aan belangrijke macro-elementen zoals stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K), maar ook rijk aan micro-elementen, vitaminen en betaïne. Door het hoge gehalte aan natuurlijke suikers - zoals glucose - en gemakkelijk opneembare koolhydraten vormt BIOBIZZ Bio-Grow een rijke voedingsbasis voor de proliferatie van bodemmicroben, wat resulteert in een verbeterde bodemproductiviteit. Hoe meer microleven er in het substraat aanwezig is, hoe gemakkelijker een plant voedingsstoffen kan opnemen, nieuwe scheuten kan ontwikkelen en zijn wortelnetwerk efficiënt kan uitbreiden.

Een ander voordeel van het hoge gehalte aan natuurlijke suikers in Bio-Grow: dit type suiker kan gemakkelijk door de plant worden opgenomen en geeft uw planten de typische zoete geur en smaak die u kunt verwachten van het kweken met BIOBIZZ producten. Dit is ook een van de belangrijkste redenen waarom u Bio-Grow moet blijven gebruiken tijdens de bloeifase, want u wilt uw vruchten en bloemen toch niet de toegang tot deze natuurlijke suikers ontzeggen?

Hoe past u BIOBIZZ Bio-Grow correct toe?

BIOBIZZ Bio-Grow is een complete plantenvoeding voor de groeifase. Begin met Bio-Grow zodra je zaailingen of stekken ongeveer 10-15 cm hoog zijn en voldoende wortel hebben geschoten. Een dosering van 1 ml per liter is voldoende gedurende de eerste weken van de groeifase en kan langzaam worden verhoogd naarmate de planten groeien. Tijdens de bloeifase kunt u Bio-Grow blijven gebruiken! Uw planten groeien tijdens de bloeifase nog zeker twee weken door, dus een beetje Bio-Grow is geen overbodige luxe. Wanneer de bloei of vruchtzetting begint, kunt u met Bio-Grow extra suiker aan de planten toevoegen, wat de smaak en geur ten goede komt. Gebruik tijdens de bloeifase ongeveer 1-2 ml per liter water op een zwaar bemest substraat of 2-4 ml per liter op een licht bemest substraat. Voeg Bio-Grow toe bij elke watergift. Kijk voor meer informatie op de website www.biobizz.com, waar u ook het kweekplan kunt downloaden.

Natuurlijke organische ingrediënten in plaats van chemische zouten

Zoals alle BIOBIZZ producten is Bio-Grow 100% gecertificeerd biologisch en geschikt voor alle vormen van biologische landbouw en tuinieren. Dus als je kruiden, groenten, fruit, bloemen en sierplanten wilt gaan kweken, is het kiezen van een natuurlijke biologische plantenmest de beste keuze. Niet alleen voor je favoriete planten, maar ook voor je eigen gezondheid en een duurzamere samenleving. Met de producten van BIOBIZZ ontdek je de perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit.

Dosering

  • Groeifase (in de eerste weken): 1 ml per liter water, te herhalen bij elke waterbeurt.
  • Bloeifase:
    • Bij zwaar bemest substraat ongeveer 1-2 ml per liter water.
    • Bij licht bemest substraat ongeveer 2-4 ml per liter water.

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...