Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

BIOBIZZ Fish-Mix 100% Organische Plantenvoeding 1 Liter

Artikelnummer: 10326

 • Complete, 100% organische plantenvoeding voor de groeifase
 • Ultrasterke ondersteuning van het bodemleven tijdens de bloeifase
 • Geschikt voor alle gangbare aarde- en kokossubstraten
Selectie
9,49 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Deliverydate: 14.06.2023 - 16.06.2023
Beschrijving

Wat is Fish-Mix?

BIOBIZZ Fish-Mix is een supergeconcentreerd mengsel van organische gehydrolyseerde visemulsie verkregen uit vis uit de Noordzee en vinasse, een suikerbietenextract van Nederlandse oorsprong. Fish-Mix wordt door huis-tuinders meestal op twee manieren gebruikt: Ten eerste kan het dienen als alternatief voor Bio-Grow als u een plant wilt kweken in uw tuin of op uw balkon. Ten tweede is Fish-Mix een populaire keuze voor binnenkwekers die streven naar een explosieve groeifase, of voor tuiniers die hun planten willen kweken met Scrog of Supercrop. Bovenal is de aanwezigheid van Fish Emulsion Protein een groot voordeel voor binnen- en buitenkweek: het verrijkt snel volle grond, kokossubstraten en grondmengsels met extra microleven en fanatieke nuttige bacteriën. Zelden zult u zo'n krachtig groeiseizoen binnenshuis meemaken, en u kunt zich ook verheugen op enorme groenen en kroppen sla in de moestuin als u Fish-Mix gebruikt voor de buitenteelt. Om aan de strenge eisen van de BIOBIZZ biologische certificering te voldoen, is de visemulsie in Fish-Mix niet geëxtraheerd met zuren of gestabiliseerd met het synthetische conserveringsmiddel BHT (butylated hydroxytoluene).

Hoe Fish-Mix correct gebruiken?

Net als bij BIOBIZZ Bio-Grow begint u met Fish-Mix zodra uw stekken of zaailingen wortel hebben geschoten en ongeveer 10-15 cm hoog zijn. Gebruik vanaf dat moment een dosering van 1 ml per liter. Fish-Mix kan ook als bladmeststof worden gebruikt tot uiterlijk de tweede week van de bloeifase. Het kan dus ook een nuttig product zijn bij de verzorging van moederplanten of als u uw planten tijdens de groeifase een extra impuls wilt geven. Als u Fish-Mix als bladmeststof wilt gebruiken, gebruik dan ook een dosering van 1 ml per liter water. Zodra de bloeifase begint, kunt u de dosering verhogen naar 2 tot 4 ml per liter bij licht bemeste grond zoals BIOBIZZ Light-Mix. Bij zwaar bemeste grondmengsels zoals BIOBIZZ All-Mix blijft de dosering gedurende de gehele bloeiperiode op 1 ml per liter. Voeg Fish-Mix toe bij elke watergift. Kijk voor meer informatie op de website www.biobizz.com, waar u ook het teeltplan kunt downloaden.

Samenvatting

 • Bij zwaar bemeste grond zoals Biobizz All-Mix ongeveer 1ml per liter water.
 • Bij licht bemeste grond zoals Biobizz Light-Mix ongeveer 2-4 ml per liter water.

Tip: Volg de hoeveelheidsaanwijzingen op de verpakking voor het beste resultaat!

Wat is eigenlijk het verschil tussen Fish-Mix en Bio-Grow?

Biobizz Fish-Mix en Bio-Grow bevatten beide vinasse, zijn beide primair bedoeld voor de groeifase en ondersteunen beide ook de bloeifase van uw planten. Dat BIOBIZZ je adviseert om in de bloeifase een groeimeststof te gebruiken is op zich al uniek, maar dan heb je toch ook de keuze uit TWEE verschillende opties? Laten we eens kijken naar de voordelen en toepassingen van de twee producten: Fish-Mix wordt vooral gebruikt voor gewassen met een langere groeiperiode. Dit kan het geval zijn als je buiten kweekt en afhankelijk bent van de seizoenen, of als je low-stress training, scrogg technieken of supercropping gebruikt in je thuisteelt. Fish-Mix is absoluut de sterkste plantenvoeding in het BIOBIZZ assortiment en daarom uiterst effectief om een sterke basis te leggen voor je planten voordat ze de bloeifase ingaan. Bio-Grow werkt in dit opzicht anders: het wordt voornamelijk binnen gebruikt, waar de groeifase iets korter is (2-4 weken). In de bloeifase ondersteunt Bio-Grow de bloeiende planten en het substraat met suikers en koolhydraten en kan daarom worden beschouwd als een smaakversterker. Kortom: Wil je een langere en explosieve groeifase en grotere planten? Gebruik dan Fish-Mix. Wil je snelgroeiende planten of autoflowers en geeft smaak de doorslag, dan is Bio-Grow de betere keuze. Wil je stiekem een beetje van beide? Dat kan ook: begin met Fish-Mix in de groeifase, tot en met de tweede week van de bloei. Stap daarna over op Bio-Grow. Veel succes met je keuze!

Natuurlijke biologische ingrediënten in plaats van chemische zouten

Zoals alle BIOBIZZ producten is Fish-Mix 100% gecertificeerd biologisch en geschikt voor alle vormen van biologische land- en tuinbouw. Dus als je kruiden, groenten, fruit, bloemen en sierplanten wilt gaan kweken, is het kiezen van een natuurlijke biologische plantenmest de beste keuze. Niet alleen voor je favoriete planten, maar ook voor je eigen gezondheid en een duurzamere samenleving. Met de producten van BIOBIZZ ontdekt u het perfecte evenwicht tussen kwaliteit en kwantiteit.

N-P-K verhouding: 5-1-4


 • Producent:
  BIOBIZZ
 • Additieven: Bodemverbeteraar
 • Samenstelling: organisch
 • Fase: GroeiBloeiUniverseel
 • Grootte: 1 L
 • Medium: GrondHydroCoco
 • NPK: 5 - 1 - 4
 • Artikelgewicht: 1,30 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...