1
Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering + 2700 producten

BioBizz Coco-Mix 50L

Artikel: 11608

vanafStukprijs
6510,51 €0,21 € per l
11,68 €
0,23 € per 1

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Coco-Mix 50L

Wat is Coco-Mix?
Biobizz Coco-Mix is waarschijnlijk het beste 100% organische product gebaseerd op kokosvezels dat op de markt verkrijgbaar is. Coco-Mix bevat coco coir, coco coir is een afvalproduct dat voortvloeit uit de verwerking van kokosnoten en is een ideaal middel om planten te laten groeien. Kokosvezels hebben veel lucht en weinig water waardoor het de pH-waarde tot 5 of 6 kan verminderen. De Coco-Mix van Biobizz is gewassen met zuiver water nadat de kokosvezels op een natuurlijke manier zijn ontbonden.

Hoe kan ik Coco-Mix gebruiken?
Coco-Mix kan worden gebruikt in elk hydro- of automatisch bewateringssysteem ter vervanging van steenwol. Coco-Mix kan gebruikt worden in combinatie met speciale voedingstoffen die organische mineralen bevatten.

Coco-Mix kan gebruikt worden in combinatie met elke A+B voeding. Wanneer je Coco-Mix wilt combineren met andere Biobizz producten raden wij je aan om RootJuice, BioBloom, TopMax en BioHeaven te gebruiken. Door deze Biobizz producten te gebruiken wordt de kwaliteit van de plant verhoogd wat resulteert in een hogere opbrengst.

Producent: BIOBIZZ
Fase: Universeel
Medium: Coco
Gewicht: 17,80 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...