1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

BioBizz Worm-Humus 40L

Artikel: 10122

20,29 €
0,51 € per 1

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

BioBizz Worm-Humus 40L

Wat is Worm-Humus?
Worm-Humus is 100% organische mest van hoge kwaliteit. Wormenhumus, ook wel vermicast, wormuitwerpselen of wormenmest genoemd, is het eindproduct van de ontbinding van organisch materiaal uitgescheiden door de regenworm. Door de voedingsstoffen, die oplosbaar zijn in water, en bacteriën die het bevat, is vermicompost een uitstekende voedingsrijke organische mest en aardeverbeteraar.

De kwaliteit van Worm-Humus
Onze 100% pure organische Worm-Humus is getest in een laboratorium en niet geproduceerd met tuinafval, stortplaatsafval of compost. Dit zorgt voor de hoge kwaliteit van het product. Het dieet van vermicompost bestaat uit mineralen en stenen en is zeer beheerst. Deze eigenschappen, in combinatie met de natuurlijke microben in de grond, zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteitsnormen voor vermicompost behaald worden.


Vanwege de hoge verzendkosten, moeten we de levering van grond helaas (afhankelijk van de hoeveelheid) met verzendkosten toeslag berekenen.

Producent: BIOBIZZ
Additieven: Bodemverbeteraar
Fase: Universeel
Grootte: 40 L
Gewicht: 18,00 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...