Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
  1. /
  2. Kweek Accessoires

Kweek Accessoires

pH en Ec meters, stekbenodigheden, droognetten en meer: Bestel wat je nodig hebt op onze afdeling kweek asseccoires

De passie die je hebt voor je planten en je thuisteelt liggen ons ook nauw aan het hart, vandaar dat we een uitgebereid assortiment van producten aanbieden die je ondersteunen om tijdens je homegrow en na de oogst op de juiste manier met je opbrengst om te gaan. Maar ook voor de prille beginfase van je binnenkweek hebben we de juiste tools om je favoriete plantjes te stekken en op te kweken. Kweekkasjes -al dan niet verwarmd-, pH- en Ec meters, droognetten, stekbenodigheden, planters en schaartjes: Alles wat je zoekt is te vinden op onze afdeling kweek asseccoires.

Zo bieden we alle benodigheden voor het gebruik van een pH of Ec meter. Met een pH en een Ec tester meet je de zuurtegraad en voedingswaarde van je gietwater om te controleren of ze wel binnen het bereik liggen dat gezond is voor je favoriete gewassen. Dergelijke meters zijn van origine bedoeld voor gebruik in een laboratorium, en vragen daarom te allen tijde om een zorgvuldige behandeling om er zeker van te zijn dat ze bij metingen de correcte waardes weergeven. Hercalibreer je meters regelmatig met de buffer vloeistoffen die je kunt vinden op deze pagina's

Voor het opkweken en laten wortelen van vers gesneden stekken of net ontkiemde zaadjes is het gebruik van een kweekkasjes erg handig. Ze hoeven niet groot te zijn, zelfs de kleinere modellen volstaan voor het effectief opkweken van je prille gewassen onder de juiste warmte- en luchtvochtigheidsomstandigheden. Als stekken en opkweken echt helemaal jou ding is, dan hebben we zelfs hypermoderne, verwarmde aeroponische kweekkasmodellen voor je klaar staan.

Plantenbakken zoals de vierkante plantenpotten zijn leuk om te zien, maar ze moeten ook passen bij de plant. Maar maak je geen zorgen, ins ons assortiment vindt elk plantje zijn potje. Op de pagina's met stekbenodigheden vindt je alle handige artikelen die je jonge plantjes helpen aan hun levensloop te beginnen.

Hydro-systemen hebben we ook in overvloed. Met een hydro-systeem kun je je planten opkweken zonder gebruik van aarde. Je kweekmedium is in dit geval gewoon water. In plaats van de planten een paar keer per week te gieten, voeg je een minerale plantenvoeding toe aan het water waar ze in staan. Op die manier heb je het voedingsregime helemaal zelf in de hand en kun je het zo tweaken dat je planten moeiteloos gedijen.

Heb je deze handige Jiffy pluggen al eens gezien? Ze zijn ideaal voor het planten van zaadjes en stekken en bevatten alles wat ze nodig hebben om te ontkiemen. Het enige wat je nodig hebt is wat water, die ervoor zorgt dat de jiffy opzwelt. Jiffy's zijn gebruiksvriendelijk, effectief, goedkoop en duurzaam tegelijkertijd. We nodigen je uit ze een keer te proberen.

Wat je ook nodig hebt, op onze Growland website doen we ons best om een kompleet assortiment aan te bieden, en als het even kan voor een gunstige prijs en met een snelle verzending. We proberen echt wel meer te zijn dan een shoppie met wat potten en een paar zakkies aarde! Alles wat je gemakkelijk over het hoofd ziet aan het begin van -en tijdens- je indoor-grow, maar ook na de oogst hebben we onder de categorie kweek asseccoires voor je bijeen gebracht: Stekbenodigheden, pH en Ec testers, droognetten, reflecterende folie, schaartjes, propagators en verwarmingsmatten. Growland is trotse partner van producenten zoals: Nutriculture, Milwaukee, Bluelab en Jiffy. Veel plezier bij het rondneuzen op onze website, we zijn er zeker van dat je alles vindt wat je nodig hebt, en we wensen je veel succes met je thuiskweek!

Loading ...