Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Kweek Accessoires
 3. /
 4. Oogsten

Grove Bags TerpLoc zakjes met venster 3,5g - 1kg

Artikelnummer: 19076

Geschikt tot:
vanaf 1,01 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Geschikte accessoires
Beschrijving

Grove Bags vensterzakken zijn de ultieme manier om je kruiden, voedingsmiddelen, noten of andere organisch materiaal actief te conserveren en er tegelijkertijd voor te zorgen dat ze altijd de juiste luchtvochtigheid hebben. Grove Bags zijn de eerste keuze voor hedendaagse kwekers omdat ze het mogelijk maken om het eindproduct te bewaren met de hoogst mogelijke kwaliteit, van kweek tot consumptie. Het behoud van terpenen is cruciaal voor het eindproduct. Grove Bags bereiken een optimaal terpeengehalte door vochtregulering te combineren met uitgassing en antistatische eigenschappen om het perfecte microklimaat te behouden. Gewichtsbehoud is een ander belangrijk voordeel van Grove Bags. Het vochtgehalte van uw organisch materiaal is direct gerelateerd aan het uiteindelijke gewicht van uw product, dus onjuist opgeslagen goederen zullen gewicht verliezen.

Grove Bags maakt gebruik van de gepatenteerde TerpLoc™-technologie, die zes verschillende barrièrelagen samenvoegt om actieve vochtregulering en bescherming voor uw goederen te bieden. De TerpLoc™-functie van Grove Bags zorgt ervoor dat vocht continu in en uit de zakken stroomt om ze in balans te houden, waardoor kruiden, voedingsmiddelen of noten langer vers blijven. Terploc is de eerste in zijn soort, een echt passieve, atmosferische verpakkingsoplossing die uw kruiden, voedingsmiddelen en noten perfect bewaart. Ongeacht het type organisch materiaal, als het op de fijnere dingen aankomt, telt elke gram product en is opslag/bewaring een essentieel onderdeel van het maximaliseren van de winst.

De ongelofelijke actieve vochtregulatie van Grove Bags wordt gecombineerd met antimicrobiële eigenschappen om een supereffectieve verpakkingsoplossing te creëren die gebruik maakt van lage zuurstofniveaus om een ideaal uithardingsklimaat te creëren. De Terploc™ technologie die aan de basis ligt van Grove Bags bestaat uit zes unieke folies met hoge barrière-eigenschappen, speciaal ontworpen voor droge kruiden maar ook geschikt voor voedingsmiddelen en noten. Alle ongewenste gassen en waterdamp worden actief door de foliebarrières geleid, waardoor een schimmelvrije omgeving ontstaat waarin de kwaliteit van uw materiaal uithardt en behouden blijft.

Deze meerlaagse aanpak zorgt ervoor dat uw kruiden altijd maximaal beschermd zijn. De eerste laag is de conserveringslaag, die het droge kruidenmateriaal beschermt met een dikke, prikbestendige laag die ervoor zorgt dat het zorgvuldig gecontroleerde klimaat veilig is tijdens transport/levering. De volgende laag biedt bescherming tegen geurtjes. Daarna volgt de zuurstoflaag, die ontworpen is om lage zuurstofniveaus te creëren en te behouden en de oxidatie van terpenen te beperken. De zuurstoflaag beschermt tegen gewichtsverlies en behoudt de efficiëntie van je product. Vervolgens komt de antistatische laag, een cruciaal element omdat veel kunststoffen statische ladingen creëren die essentiële eigenschappen uit de gedroogde kruiden kunnen verwijderen. Deze laag zorgt ervoor dat de terpenen in je producten blijven en niet op de verpakking. Vervolgens zorgt de vochtbarrière samen met de zuurstoflaag voor een actieve vochtregulatie. Een laag zuurstofgehalte vertraagt het ademhalingsproces, waardoor overtollige waterdamp die zich vormt in de bovenkant van de Grove Bag door de verpakking kan ontsnappen en schimmelvorming wordt voorkomen. Tot slot biedt de Terploc™ UV-filmlaag in combinatie met de ondoorzichtige verpakking een uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen. UV breekt organisch materiaal snel af, wat betekent dat de verbindingen in het materiaal worden afgebroken, gereduceerd en verzwakt.

Wanneer gebruik ik een Grove Bag?

Grove Bags zijn speciaal ontworpen voor uitharding en opslag. Het is niet mogelijk om natte bloemen te drogen in een Grove Bag. Met TerpLoc-technologie ligt het optimale vochtgehalte voor het begin van het uitharden tussen 10 en 12 %. Als het vochtgehalte buiten dit bereik valt, kan dit schimmelgroei bevorderen en het terpeenprofiel van de soort beïnvloeden. Zodra de bloemen gedroogd zijn, kan Grove Bags zijn microklimaat constant stabiliseren tussen 58 en 62% relatieve luchtvochtigheid (RV). In de meeste gevallen wordt een luchtvochtigheid van 11% bereikt na 10 tot 14 dagen drogen.

Vul de zak tot 75%, de resterende 25% moet leeg blijven om de vrije ruimte te garanderen die nodig is voor de werking van de TerpLoc™ technologie.

Voordelen in een oogopslag:

 • herbruikbaar & recyclebaar ontwerp
 • Zeer hoge duurzaamheid
 • opslag voor meer dan 1 jaar zonder kwaliteitsverlies
 • maximale geurbescherming gegarandeerd
 • Vochtregulatie beschermt tegen schimmelgroei
 • vermindert gewichtsverlies van de oogst dankzij zuurstofdiffusie
 • antistatische eigenschappen, actieve ingrediënten en terpenen blijven behouden
 • UV-bescherming

Verkrijgbaar in:

 • Grove Bags TerpLoc zakjes 13x10cm 3,5g met venster
 • Grove Bags TerpLoc zakjes 17x10cm 7g met venster
 • Grove Bags TerpLoc zakjes 20x13cm 15g met venster
 • Grove Bags TerpLoc zakjes 23x16cm 30g met venster
 • Grove Bags TerpLoc zakjes 32x24cm 100g met venster
 • Grove Bags TerpLoc zakjes 38x30cm 250g met venster
 • Grove Bags TerpLoc zakjes 47x35cm 500g met venster
 • Grove Bags TerpLoc zakjes 51x46cm 1kg zonder venster
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...