Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Potten & Containers
  3. /
  4. Kweekkasjes

Kweekkasjes

Of kleurrijke bloemen voor een balkon of een gevarieerde groente: het succes van de tuinman begint in de plantenveredeling. Om later staat zijn om de vruchten van de arbeid plukken, moet spruit van het kleine zaadje een eerste microbe en dan de nog steeds eerste inschrijving Jonge plant voldoende stabiliteit en winst kracht om te groeien. Dit wordt het beste bereikt met kassen. In de kennel voor Planten zijn optimale groeicondities. Licht, vochtigheid en temperatuur zijn aangepast aan hun behoeften. Deze kennel voor planten zijn onderverdeeld in Aeroponische- en vermeerderaars. De Aero cultuur afgezien aarde. In plaats daarvan succesvolle installatie kweken met behulp van een voedingsoplossing. Weer eenvoudig vermeerderaars ingevuld in tegenstelling tot de Aerokulturvermehrern met aarde of ander substraat. Nogmaals, er zijn verschillende modellen van verlichte eenvoudige plastic kassen en verwarmde kennel. Onderscheiden van de gebruikte substraat en de meststof afhankelijk van het type plant. Het gebruik van moderne Aerokulturvermehrern of klassieke kassen volledig afhankelijk van de behoeften en de voorkeuren van de hobby tuinman ui.

In ons aanbod vindt u de juiste kennel voor planten, of voor snijbloemen, tomatenplanten, cactussen of kruiden te vinden. Na de plantenveredeling succesvol is geweest en de jonge planten werden getransplanteerd in grotere potten, het fokken stations na een grondige Reiniging uiteraard worden hergebruikt voor verdere veredeling.
Loading ...