1
Coupon code: DOPING15 - 15% korting op alle Voeding artikelen van 01.09. - 30.09.2022 ×
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Algemene Voorwaarden

§ 1 Toepassingsgebied, klantinformatie
De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de contractuele relatie tussen Rome International GmbH & Co KG, aanmelden Hamburg HRA 105788 "growland" en de consumenten en ondernemers die goederen kopen in onze winkel. Tegengestelde of afwijken van onze algemene voorwaarden worden niet door ons geaccepteerd. Het contract is in het Duits.

§ 2 Totstandkoming van de overeenkomst

I. De Internet aanbiedingen zijn niet-bindende uitnodiging aan u om goederen te kopen.
II. U kunt een of meer producten toe te voegen in het winkelwagentje. Tijdens het bestelproces voer uw data en eisen ten aanzien van. Betalingswijze, levering methode etc .. Pas na het klikken op de knop bestellen, u een bindend aanbod tot een koopovereenkomst te dienen. U kunt indienen per telefoon of per fax een bindende bestelling.
III. De direct per e-mail of fax een bevestiging van ontvangst en acceptatie van uw aanbod wordt toegelicht en aangevuld de koopovereenkomst op hetzelfde moment. In een telefonische bestelling de koopovereenkomst wordt gesloten wanneer wij aanvaarden uw aanbod direct. Als het aanbod niet onmiddellijk wordt aanvaard, dan bent u niet langer gebonden.

§ 3 klantinformatie opslag van uw ordergegevens
Uw bestelling met details van het contract (bijvoorbeeld, type product, prijs, etc.) wordt door ons opgeslagen. Wij sturen u de voorwaarden en bepalingen, kunt u de voorwaarden bellen, maar zelfs nadat het contract te allen tijde op onze website.

Als geregistreerde klant heeft u toegang tot uw eerdere bestellingen op de klant login gebied (Mijn Account).

§ 4 Informatie voor klanten: Kennisgeving van Herstel
U kunt uw invoer te corrigeren alvorens de bestelling op elk moment met behulp van de Delete-toets. Wij zullen u informeren over de wijze waarop door het proces van verdere correcties. Het bestelproces kunt u volledig op elk moment stoppen door het sluiten van het browservenster.

§ 5 Eigendomsvoorbehoud

De koopwaar blijft onze eigendom tot volledige betaling. § 6 Wettelijke garantie rechten

Voor onze producten bestaan wettelijke garantierechten.

§ 7 Commercial Bevoegdheid

De exclusieve plaats van jurisdictie voor alle geschillen die voortvloeien uit deze overeenkomst is onze maatschappelijke zetel, als je een zakenman.

Gecrekerd en continu bijgewerkt door de janolaw AG.

Loading ...