Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
  1. /
  2. Irrigatie Systemen
  3. /
  4. Irrigatie toebehoren

Irrigatie toebehoren

Er zijn talloze hulpstukken die moeten worden in elk irrigatiesysteem. Vanuit een terugslagklep, schuift naar het waterfilter die vuil en voorkomen dat vuil het systeem anders groot gevaar dat het capillair en druppelaars verstopping, wat kan leiden tot een onregelmatige irrigatie.

Klimaatverandering à la minute

Met een besproeiingscomputer (besproeiingstimer) of een multifunctionele klimaatregelaar kunt u de besproeiing van planten en, afhankelijk van het type apparaat, het klimaat met tussenpozen regelen. Zo kunt u automatisch de watertoevoer, temperatuur en luchtvochtigheid in uw binnentuin regelen. Tijdbesparing, elektriciteit en water zijn andere voordelen van een klimaatregeling op basis van een timer, naast de effectievere installatievoorziening en optimale groeiomstandigheden. U kunt de timer en de duur eenvoudig instellen met behulp van de bedieningselementen. Met multifunctionele apparaten die meer mogelijkheden bieden dan een automatische watertimer, zijn de menunavigatie en de instellingen overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gerangschikt via een display.

Irrigatietimer - de oplossing voor de gecontroleerde toevoer van voedingsoplossing

Een controlecentrum voor irrigatie is sterk aanbevolen voor binnentuinexploitanten. De timer is ideaal voor tijdgestuurde eb- en vloedsystemen, maar ook voor normale druppelbevloeiingssystemen of NFT-systemen. De puls en intervaltijd kunnen individueel worden ingesteld voor dag- en nachtirrigatie. Afhankelijk van het model wordt de dag-/nachtomschakeling via een fotocel of de netingang geregeld. De waterstop regelt de watertoevoer of de onderbreking van de watertoevoer, zelfs als de kraan wordt aangezet.

Volledige klimaatregeling met de GrowControll Complete set

Met een multifunctioneel controlecentrum zoals de GROWBASE EC PRO kunt u de groeicondities van de meer ambitieuze binnenteeltprojecten gemakkelijk volgen en nauwkeurig regelen. Meerdere apparaten en sensoren kunnen erop worden aangesloten en afzonderlijk worden ingesteld, omdat de vier contactdozen verschillende functies kunnen worden toegewezen. Met een extra apparaat kunt u de controller met 25 aansluitmogelijkheden uitbreiden. Een stopcontact kan tot 2.300 Watt geladen worden, waardoor het mogelijk is om ventilatorkachels aan te sluiten. Naast de basisfuncties kan de GROWBASE EC PRO worden gebruikt om ventilatoren, temperatuur, vochtigheid en CO2-gehalte te regelen. Dit bespaart u elektriciteit, water en uren handwerk. Meer gedetailleerde informatie vindt u in onze productbeschrijvingen van de afzonderlijke regelaars en regelaarsets.

Verwarmingselementen zorgen voor een optimale watertemperatuur

De watertemperatuur van de planten is een niet te onderschatten factor voor de bloei van de schatjes, want te koud water heeft een negatieve invloed op de planten. Om de juiste watertemperatuur in de voedingstank te bereiken en te behouden, moet altijd een verwarmingsstang worden gebruikt, omdat deze kan worden geregeld.

Irrigatiefilter

Water filters zijn een absolute must in alle Bewässerungsanalagen! Vooral als u het systeem gedurende een langere periode onbeheerd kan - moet je zeker werken met goed functionerende waterfilters. De dunne capillairen verstoppen met grovere - in het water - opgeschort, wat te denken van een water en voedingsstoffen tekort Heeft planten leiden en onvermijdelijk leidt tot de dood van planten.

Doe een goede daling nog beter

Om voedingsstoffen en additieven zoals Booster en PK 13/14 beter te doseren voordat ze aan het irrigatiesysteem of rechtstreeks aan de planten worden toegediend, zijn maatbekers, pipetten en spuiten nuttige hulpmiddelen voor een nauwkeurige dosering. Terwijl een bekerglas kan worden gebruikt om hele liters te meten, kan een pipet worden gebruikt om de hoeveelheid meststof tot aan de druppel te meten. Om de exacte dosering van de meststoffenfabrikanten op peil te houden, zodat de optimale EC-waarde voor de juiste fase van de plant kan worden bereikt, zijn exacte doseringsopties belangrijk. Vooral bij zeer effectieve boosters bestaat het risico van overdosering en is het aan te raden om te pipetteren.

loyale servers in alle formaten

Wij bieden maatbekers aan met een inhoud en een weegschaal van 50ml tot 3L. Voor kleinere doseringen bieden wij pipetten aan met eenheden van 2 ml tot 25 ml. Uiteraard zijn alle gegradueerde pipetten, maatbekers, spuiten en andere producten, zoals de pipetkogel, transparant en voorzien van exacte weegschalen. Dit maakt het meten van zelfs de kleinste hoeveelheden eenvoudig. De doseerunits zijn gemaakt van robuust materiaal, meestal kunststof, zijn ook geschikt voor chemicaliën en kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd.

Maximale groei dankzij een milliliter nauwkeurige bemesting

Met druppelvrije pipetpunten en een residuvrije uitloop voor maximale nauwkeurigheid zijn bolpipetten ideaal geschikt. Bij de teelt van verschillende planten is het raadzaam om een set doseerapparaten te kopen. De voordelen van een juiste dosering zijn duidelijk zichtbaar in de gezonde groei van de planten en uiteindelijk in het succes van de oogst. Pipetten zijn ook een ideaal hulpmiddel voor het analyseren van voedingsoplossingen en het nemen van monsters.

Loading ...