1
Verzending slechts 6,90€ voor bestellingen onder 99€* ×
Gratis verzending van 99€ in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Kweekverlichting Sets

Onze aanbevelingen
Onze bestsellers
In onze winkel vindt u voor elke groeifase, de juiste verlichting: Vers geplant stekken niet zo veel licht, maar veel water nodig. Daarom moet je toevlucht nemen tot onze stekken Illuminations: je bent met Fluorescentiebuizen bediend en produceren zeer weinig warmte, zodat de vereiste stekken bij hoge vochtigheid wordt gehandhaafd. De plant is in de groeifase, moet u de verlichting wijzigen: De planten moeten nu blauw / wit licht, die wordt gegenereerd door halogeenmetaaldamplampen.

Onze metaalhalidelampen bestaan uit de bollen, een hamerslag reflector en de ballast. Laatstgenoemde is bewust niet geïntegreerd in de lamp lichaam, zodat het kan worden gemonteerd om ruimte te besparen op andere locaties. De lampen voor metaalhalogenidelampen, kunnen wij leveren 125W van 600W, zodat de groeifase optimaal ondersteund. Tijdens de bloeifase van de plant heeft geel-oranje licht. Natrium damp lampen produceren zo'n lichte kost.

Ook hier kun je weer tussen een lamp en een complete set bestaande uit de natriumdamp lampen, de reflector en de ballast uitkiezen. Tijdens de bloeifase een sterk licht nodig, dus je moet verwachten ongeveer 400W HPS Hogedruknatriumlamp bollen per vierkante meter. Onze sterkste modellen produceren een lichtstroom van 130.000 lumen en optimaal ondersteunen u tijdens de bloei van de plant. Moet zeggen het kost planten aan het licht? Reiken dan voor onze spaarlampen.

Hier kunnen wij u kits voor de bloei en groeifase te bieden. De sets bestaan uit reflector en energiezuinige lamp en zijn eenvoudig te monteren. Enkele spaarlampen combineren kleurtemperaturen bloei en groeifase, zodat geen vervanging vereist. Alles wat je nodig hebt is een nieuwe Natriiumdampfleuchtmittel of een metalen halogeen reflector? Kijk dan naar u in de categorie planten verlichting!

Loading ...