Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Irrigatie Systemen
  3. /
  4. Autopot

Autopot

Autopot en de bijlage loopt vanzelf.

Met de 1Pot besproeiingssystemen van AutoPot kunt u de Aqua-Valve sensor gebruiken om de besproeiing van uw plantenpotten automatisch te regelen. De zelfvoorzienende systemen werken uiterst efficiënt, zelfs zonder elektriciteit of regulering, en leveren een overeenkomstig goede oogstopbrengst. Het principe van dit hydrocultuursysteem werkt als volgt: De Aqua-Valve vult de schalen onder de potten tot het aangegeven waterniveau (20mm). Het AutoPot-systeem vult de potten vervolgens automatisch weer nadat de watertoevoer door de installatie volledig is opgebruikt. Dit bewateringssysteem resulteert in een nat-droge cyclus die eenvoudigweg de opbrengst van uw planten verhoogt. Deze manier van gieten is geschikt voor zowel groenten, fruit als kruiden.

Ready. Set. Easy2grow!

Het komt er uiteindelijk op neer dat dit betekent dat er minder werk en minder tijd nodig is bij hogere opbrengsten. Omdat de irrigatiesystemen modulair zijn, kunnen ze op elk moment worden uitgebreid. De systemen werken zonder timers, pompen en vaste waterleidingen. Omdat er ook geen elektriciteit nodig is voor de werking, kunnen ze bijna overal worden gebruikt, zowel binnen als buiten. Een 6-potsysteem past gemakkelijk in een kas met de minimale afmetingen (basisoppervlakte): 1x1 m.

Vul met water om de 100 tot 400 liter. De rest reguleert zichzelf.

Het water wordt gevoed vanuit de flexitank, die afhankelijk van het systeem een capaciteit heeft van 100 tot 400 liter. Elke pot wordt dan optimaal besproeid zodra de sensor een signaal in die richting geeft. Een set omvat de plantenpotten (6 tot 48, afhankelijk van de grootte van het systeem), de irrigatieset, de tank, waterleidingen, filters en kleppen. De potten voor de planten hebben elk een inhoud van 15 liter. Dit betekent dat grotere groenteplanten en zelfs fruit met de Autopot kunnen worden geteeld. Een soortgelijk automatisch irrigatiesysteem is de Autopot Aquabox. Het bestaat uit een enkele plantenbak. Als u vragen heeft over Autopot's automatische irrigatiesystemen, neem dan contact op met onze servicehotline.
Loading ...