1
Verzending slechts 4,90€ voor bestellingen onder 99€ tot 31.05.21* ×
Gratis verzending van 99€ in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Afzuig Set

Gisteren waren er nog enkele geuren - slechte lucht in de frisse lucht brengen

Met de juiste luchtafvoerset is de ventilatie van grote en kleine ruimtes geen probleem meer. Sommige producten zijn ook geluiddicht en hebben daarom een bijzonder laag geluidsniveau. Als u kiest voor een luchtafvoerset met een hoogwaardige buisventilator, dan is een ideale luchtuitwisseling - desgewenst ook met een actief koolfilter - in ieder geval in alle ruimtes gegarandeerd. Geschikte luchtafvoersets voor zowel privé- als industrieel gebruik zijn verkrijgbaar in verschillende prestatieniveaus en afmetingen en met verschillende uitrustingskenmerken.

De actieve koolstoffilters van CarbonActive zorgen voor een betrouwbare geurneutralisatie bij een laag gewicht en geringe afmetingen. Met een nauwelijks waarneembaar prestatieverlies filteren de CarbonActive-producten alle geuren en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Bij de luchtafvoersets is het mogelijk om een geluiddemper te installeren, die zorgt voor een zo laag mogelijk geluid. Deze extra component zorgt ervoor dat de producten geluiddicht zijn en ideaal geschikt zijn voor kleine ruimtes of ruimtes waar geluidsoverlast een belangrijke rol speelt. Zo zijn onder andere de Silent Carbon serie sets uitgerust met de S&P kanaalventilator, die speciaal zijn voorzien van geluidsisolatie. De luchtafvoersets worden ook geleverd met andere belangrijke accessoires, die bedoeld zijn om een snelle en eenvoudige installatie in alle ruimtes mogelijk te maken.

De perfecte afzuigluchtset past zich precies aan uw behoeften aan. Afhankelijk van de vraag of hij moet worden uitgerust met een krachtige ventilator, een betrouwbaar actief koolfilter of geluiddempend voor een lage geluidsoverlast: De selectie met verschillende producten in Eco en Industry design en vertegenwoordigers van de CarbonActive serie is zo samengesteld dat er voor iedereen een passende oplossing is.
Loading ...