.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Ventilation Sets

Met de juiste Afzuigkit geeft de ventilatie van grote en kleine kamers geen probleem. Afzonderlijke producten ook zwijgen zijn en daardoor een bijzonder lage geluidsniveau op. Als je u vertegenwoordigt Afzuigkit beslist met een kwaliteit van een buisventilator, is een ideale lucht uitwisseling - op aanvraag ook met een actief koolfilter - bevestigd in een pand in ieder geval. Bijpassende uitlaat kits voor zowel de particuliere als industrieel gebruik in verschillende vermogens en maten en met verschillende functies.

De Carbon Active koolstoffilter zorgt voor een laag gewicht en klein formaat voor een betrouwbare geur neutraliseren. De producten van Carbon Active filter met een nauwelijks waarneembaar verlies van prestaties uit alle geuren en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. In de afvoerlucht-sets hebben de mogelijkheid om een demper die de laagst mogelijke geluidsniveau biedt installeren.

Deze extra component producten zijn voorzien van geluidsisolatie en zijn ideaal voor kleine ruimtes of kamers waar de blootstelling aan geluid een belangrijke rol speelt. Deze omvatten uitgerust met de S & P buisventilatoren Stelt de Silent Carbon-serie, speciaal het zwijgen opgelegd. De uitlaat kits heeft ook andere belangrijke accessoires die een snelle en eenvoudige installatie zal in alle kamers.

De perfecte Afzuigkit past precies bij uw behoeften. Afhankelijk van de vraag of het moet worden uitgerust met een krachtige buisventilator, een betrouwbare koolfilter of het zwijgen opgelegd voor een laag geluidsniveau: De selectie van de verschillende producten in Eco en Industrie versie, evenals vertegenwoordigers van de Carbon Active serie is in elkaar gezet, zodat iedereen het recht heeft Hierdoor oplossing.