Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Sale

Luchtafvoersets met Prima Klima Eco 280m³/h - 1000m³/h

Artikelnummer: Kit-Eco

Selectie
vanaf 147,34 € 157,61 €
U bespaart 10,27 €
incl. Omzetbelasting Gratis verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Effectieve luchtafvoersets met Prima Klima Eco voor een niet te kloppen prijs-prestatieverhouding!

Een degelijke luchtafvoerset is de juiste keuze voor elke thuiskweker die van het begin af aan zijn planten een gebalanceerd klimaat wil bieden. Ideaal voor beginners, experts en alle andere botanische hobbyisten die zich vertrouwd willen maken met de wondere wereld van de binnenkweek. We hebben ervoor gezorgd dat alle onderdelen van deze luchtafvoerset perfect met elkaar in balans zijn, zodat jij je er geen zorgen meer over hoeft te maken!

Natuurlijk is een gunstige prijs leidend bij de keuze van je luchtbeheersingsproducten, maar je wilt er vanzelfsprekend ook lange tijd plezier van hebben. Vandaar dat we in deze sets gebruik maken van Eco koolstoffilters, en bijbehorende buisventilatoren van het gerenommeerde merk Prima Klima. Om alles adequaat met elkaar te verbinden, leveren we je daarnaast 3 meter Combidec ventilatieslang en drie universele slangenklemmen. Prima Klima is al enkele decennia een toonaangevend merk op het gebied van klimaatbeheersing, luchtafvoer, geurbestrijding en verlichting voor de binnenkweek. En dat zijn ze niet voor niets: alle producten die ze maken blinken uit in degelijkheid, superieure afwerking en duurzaamheid.

De voordelen van de Prima Klima koolstoffilters Eco:

 • Doeltreffende geurbestrijding
 • Krachtige luchtfiltering
 • 3cm dikke laag CTC80-3mm actieve koolstofdeeltjes

Met een Prima Klima Eco luchtafvoerset ben je van meet af aan verzekerd van een optimaal klimaat in je growbox. En dat is toch echt wel één van de doorslaggevende factoren bij het behalen van maximaal rendement. Dat zul je wel zien aan je planten tegen oogsttijd. We wensen je veel succes bij het maken van je keuze!

Wij bieden de Eco luchtafvoersets aan in de volgende uitvoeringen:

 • Luchtafvoerset Prima Klima Eco 280m³/h - ø100mm
 • Luchtafvoerset Prima Klima Eco 220/400m³/h- ø125mm in 2 standen schakelbaar
 • Luchtafvoerset Prima Klima Eco 420m³/h - ø125mm
 • Luchtafvoerset Prima Klima Eco 420/800m³/h - ø160mm in 2 standen schakelbaar
 • Luchtafvoerset Prima Klima Eco 800m³/h - ø160mm
 • Luchtafvoerset Prima Klima Eco 1000m³/h - ø200mm

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...