Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Klimaat
  3. /
  4. Ventilatoren

Ventilatoren

Je bent een echte thuis tuinman, maar weet niet welke ventilator voor uw plantenteelt systeem het juiste zou kunnen zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben kanaalventilator, buisventilatoren, ventilatoren, axiale ventilator en ventilatieboxen in ons assortiment. Maar wat is het verschil? Buisventilatoren zijn een goede keuze als je dit gebruikt met een actief koolfilter. Ze zijn zeer goed geschikt voor de luchttoevoer en luchtafvoer van uw huis habitat.

Buisventilatoren hebben een laag energieverbruik. Daarnaast zijn buisventilatoren stiller dan andere ventilatoren. Het kanaal ventilator is verkrijgbaar in verschillende versies: Er zijn bijvoorbeeld geluiddempende kanaalventilatoren of "Prima luchtkanaal ventilatoren", die beide zijn bijzonder rustig. De semi-radiale ventilator kan in kantoren worden geïnstalleerd, in restaurants of appartementen, omdat ze zorgen altijd voldoende frisse lucht.

Circulerende fans zijn fans die wij mensen gebruiken in de zomer op te warmen. Circulatie ventilatoren om de lucht te verplaatsen en te helpen planten beter te laten groeien. Als je bang bent voor oververhitting zijn, de circulatie fans zijn de eenvoudigste oplossing. De axiale ventilatoren zien eruit als kleine turbines. Bijzonder bruikbaar zijn axiale ventilatoren voor ventilatie van uw Homebox of kleine ruimtes. Je mag geen axiale ventilatoren met een actief koolfilter gebruiken, omdat er een geurontwikkeling kan ontstaan. Ventilatieboxen is de ventilatiesysteem voor de professionals. Ventilatieboxen bevatten een centrifugaal ventilator, gelegen in een metalen doos. De ventilator boxen al het werk automatisch te doen en ervoor te zorgen dat uw planten altijd voldoende frisse lucht. Ze zijn erg rustig, omdat ze een schuim geluidsisolatie in metalen behuizing zijn geïntegreerd.

Loading ...