Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Klimaat
  3. /
  4. Ventilatoren
  5. /
  6. Circulerende Ventilatoren

Circulerende Ventilatoren

Ontbrekende swipe, muffe lucht of natte ruimtes - ventilatorsen van ons enorme zijn in grote aanbod met verse lucht, ongeacht de kamer design. Voor de specifieke behoeften van woningen, magazijnen en arbeidsbureaus zijn standaard ventilatoren en andere flexibele airconditioners, de score met een aantrekkelijk design en hoogwaardige verwerking. Apparaten zoals het voetstuk ventilator of een gestandaardiseerde circulatieventilator bereiken met instelbare kantelhoek bijna elke hoek van de kamer en dus een effectieve luchtcirculatie te geven.

Door veelzijdige montage-opties, kunnen ze gemakkelijk worden gemonteerd op zowel de plafonds en muren. Een speciale wand ventilator is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening en is vooral aanbevolen voor de koeling van kleinere kamers. Moderne ontwerpen en stabiele verwerking maken de muur ventilator een betrouwbare metgezel voor warme dagen in het appartement of op het terras. Circulerende fans als de doos fan overtuigende schakelbare windsnelheden, slagvast verwerking en een hoge prestaties, die een gelijkmatige luchtstroom zonder onderbrekingen garandeert.

Plafond fans met klassieke rotorbladen zijn niet alleen bijzonder rustig, maar ook ruimtebesparende toepassingen. Handige handgrepen en oprolfunctie van de onderste ventilator kan overal in de kamer worden geplaatst, zodat de windsnelheid kan worden aangepast door het verschil in afstand. Een frisse kamer sfeer maakt het werken en ontspannen in de zomer. Zorgvuldig geselecteerde stand, garantie vloer of plafond ventilatoren individueel regelbare temperaturen en een aangename ventilatie.

Loading ...