Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
  1. /
  2. Irrigatie Systemen
  3. /
  4. Pompen

Pompen

Pompen online kopen

De juiste irrigatie en voedingsstoffenverdeling voor je planten is de basis van het kweken.

Omdat dit een uitdagende taak kan zijn, afhankelijk van de grootte van het gebied dat moet worden bewaterd en de bewateringsvereisten van elke individuele plant, hebben we bij Growland de geschikte irrigatie-, aquarium- & circulatiepompen voor je.

Dompelpompen: Onze dompelpompen zijn ideaal voor het bewateren van planten. Ze kunnen worden geplaatst in putten, reservoirs of andere waterreservoirs (bijv. AutoPot watertanks) om efficiënt water te pompen. Onze dompelpompen zijn robuust en duurzaam en kunnen zelfs in moeilijke omstandigheden betrouwbaar werken. In het assortiment van Growland kunt u de juiste dompelpomp kopen.

Beluchtingspompen of aquariumpompen: zijn onmisbaar bij de irrigatie van planten, vooral voor aquacultuur en hydrocultuur. Dit type pomp verrijkt het water met zuurstof. Zuurstofvoorziening van planten is essentieel voor een gezonde plantengroei. Koop nu een aquariumpomp om te zorgen voor een optimaal zuurstofgehalte in het water.

Circulatiepompen: Circulatiepompen worden vooral gebruikt in verwarmings-, airco- en koelsystemen om het te transporteren medium gelijkmatig in het systeem te verdelen. In de teelt en veredeling van planten hebben circulatiepompen zich vooral bewezen in kassen en hydrocultuursystemen. Daar worden ze gebruikt om voedingsoplossingen en meststoffen automatisch gelijkmatig over alle aangesloten planten te verdelen. Koop nu uw circulatiepomp, automatiseer uw irrigatie en voedingsdistributie, leun achterover en ontspan terwijl u naar uw groei kijkt.

Weet je nog steeds niet zeker welke pomp je moet kopen voor je kweek? Bel ons of kom langs in de growshop en we helpen je verder.

Loading ...