Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Verlichting
  3. /
  4. Verlichting vor de stekken

Verlichting vor de stekken

Verlichting voor stekken

Speciale lichtomstandigheden zijn belangrijk voor de vermeerdering van planten, d.w.z. voor stekken, zaailingen en de groei van jonge planten. De jonge planten hebben niet zoveel licht nodig als planten in de bloeifase. De verdamping van de bladeren moet zo laag mogelijk zijn, zodat een hoge luchtvochtigheid kan worden gehandhaafd. Natriumdamplampen, die een hoge lichtsterkte en warmte produceren, moeten daarom in ieder geval worden vermeden, maar er moeten wel neonbuizen worden gebruikt. Wij bieden hier verschillende neonbuizensets met reflectoren en ook enkelvoudige neonbuizen aan. Met de TNeon Set wordt een optimale verlichting bereikt door de neonbuizen op de reflector af te stemmen, wat ideaal is voor zowel stekken als moederplanten. Een elektronisch voorschakelapparaat, een stekkerkabel en de juiste lichtbronnen zijn al geïntegreerd.

De Starlight-stekken met hoogwaardige Philips-onderdelen bieden zeer hoge lumen per watt, zijn daarom energiebesparend en kunnen worden gebruikt voor alle groeifasen, van het maaien tot de vegetatieve groeifase. Hier wordt een sterk reflecterende hamerslagreflector gebruikt.

Wij bieden ook neonbuizen zonder reflector voor de teelt van jonge planten. De tl-buizen zijn 60 cm lang en kunnen samen met de fittingen worden gebruikt. Deze sets bevatten een knipselfitting met twee tl-buizen en een stekkerkabel. Van Philips zijn er lampen die passen bij de T-Neon armaturen met 36 Watt en de lichtkleur Cool Daylight met 6500 Kelvin of Cool White met 4000 Kelvin. Dit neonlicht is ideaal voor het vermeerderen van planten, d.w.z. stekken en jonge planten.
Loading ...