Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Kweektenten
  3. /
  4. HOMEbox

HOMEbox

Teler weten: als je thuis succesvol wilt broeden, dan is het allemaal over de juiste soort licht-energie voor je planten - vooral voor minder warmte en meer PAR: "fotosynthetisch actieve straling" - fotosynthetisch actieve straling. PAR is een bepaalde energie, die wordt gebruikt door planten. En het speelt een absoluut cruciale rol: van de productie van de stengels en bladeren op knoppen, bloemen en vruchten - hoe meer PAR de planten te krijgen, hoe beter en rijker de oogst!

De PAR + reflecterende coating is nu ontwikkeld door HOMEbox. exclusief voor onze toonaangevende range van de fokkerij tenten. Onafhankelijk laboratorium tests hebben aangetoond dat PAR 80 watt per m2 (optimale energie-niveaus voor intensieve indoor groeiende) werd gemeten op 91,8% van het areaal in een 1,44 m2 HOMEbox.. In dezelfde grote 'zilveren' groeien kamers van de competitie, werd deze waarde gemeten in slechts 69,4% van het areaal.

Bovendien hebben kwekers de ervaring dat het zelden wordt geleverd met de HOMEbox. PAR + fokken tenten oververhitting gemaakt.

HOMEbox. PAR + fokken tenten weerspiegelen met minder warmteontwikkeling en minder warmteontwikkeling meer bruikbare energie voor plantenveredeling zoals tenten die niet geoptimaliseerd zijn PAR. Dit bevordert de fotosynthese en verhoogt de productie!

De PAR + sterk reflecterende coating is exclusief verkrijgbaar bij HOMEbox

Grow QUALITY Grow HOMEbox (Groei KWALITEIT Groei HOMEbox) Testomstandigheden: Met behulp van de spectrometer AvaSpec 3648 met sonde De nominale waarde van 49 punten in 40 cm afstand van een lichtbron werd gemeten. Lichtbron: Adjust-A-Wing Avenger & Super strooier met Osram Planta Star 600 Watt en 600 Watt Lumatek, elektronische ballast in de Super lumen mode. De test werd uitgevoerd in een HOMEbox., 1,44 m2 PAR + groeien tent en in een kweektent met "zilver" binnen dezelfde grootte van de concurrentie.
Loading ...