1
Coupon code: PRIMAKLIMA15 - 15% korting op alle PrimaKlima artikelen van 05.08. - 31.08.2022 Î
Gratis verzending van 99Ç +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ç Snelle en betrouwbare levering met DHL

HOMEbox Vista Medium 125 x 65 x 120 cm

Artikel: 15204

253,18 €

incl.ábtw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

HOMEbox« Vista Medium: Het vijf-sterren hotel voor stekken en zaailingen

Met dit speciale ontwerp growbox met maar liefst 2,4m▓ kweekoppervlak verdeeld over 3 etages, speelt HOMEbox« in op de behoeftes van thuiskwekers die zich bezig houden met plantvermeerdering, stekkenproductie en het voorgroeien van zaailingen. Via de kijkvensters in de deur en aan de zijkanten hou je eenvoudig je jonge, opkomende plantjes in de gaten zonder het klimaat in de kweektent te verstoren. Alle vensters en toegang tot de Vista Medium zijn lichtdicht af te sluiten middels de "Total Blackout" ritsslutingen.

Gefaseerd voorgroeien op drie etages ter voorbereiding van de bloeifase:

Dankzij de verschillende etages kunnen de planten in de growbox worden gesorteerd naar groeifase. Deze etages zijn individueel instelbaar, afhankelijk van de fase en afmetingen van de stekken of zaailingen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om tot 12 grotere kweekkassen of propagators in de Vista te plaatsen, of de verschillende verdiepingen anders te plaatsen om de opkomende gewassen de luxe van wat meer ruimte te geven. Bovendien zijn er vier afzonderlijke inleg-etages verkrijgbaar, die variabel kunnen worden gebruikt om nog meer aparte ruimtes te creŰren. Het is mogelijk om aan de ene kant van de Vista Medium een kweekoppervlak met meer hoogte te maken (handig voor bijvoorbeeld moederplanten) en aan de andere kant meer verdiepingen te realiseren voor stekjes. De HOMEbox« Vista Medium is de perfecte kweektent voor het voorbereiden van je planten op de bloeifase, zodat je vaker en sneller kunt oogsten.

Het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken:

Voor een beetje growbox hoeft je niet persÚ veel geld neer te leggen, maar met een kleine extra investering maak je meteen een enorme sprong voorwaarts. HOMEbox« uit Duitsland is de uitvinder van de growbox zo'n dikke twintig jaar geleden, en ze blijven er in al die jaren steeds voor zorgen dat ze altijd een streepje voor hebben op de vele kopiŰen en imitaties die door heel Europa opduiken. Alleen de meest stevige lichtdichte, vuilafstotende, luchtdoorlatende en watervaste materialen worden voor een HOMEbox« gebruikt. De unieke PAR+ super reflecterende coating zorgt voor de meest optimale verdeling van licht en er zijn voldoende ventilatie in- en uitgangen beschikbaar voor alle mogelijke klimaatbeheersing- en luchtafvoerapparatuur. Daarnaast zijn alle onderdelen vervangbaar en apart te bestellen, zodat je de levensduur van je geliefde tentje tot in het oneindige kunt verlengen. Elke model HOMEbox«, en dus ook deze Vista Medium, heeft een dubbele waterdichte en uitneembare bodem. De onderste zit stevig vastgeritst aan de behuizing, de tweede kunt je gemakkelijk uitnemen mocht je een keer geknoeid hebben met plantenvoeding. Naar binnen struikelen in je growbox behoort ook tot de verleden tijd want de toegang tot je planten is zowat drempelvrij. Het moge duidelijk zijn: Voor een beetje extra heb je een kweektentje die zijn gelijke niet kent en de tand des tijds met gemak doorstaat.

De voordelen en specifaties van de HOMEbox« Vista Medium:

 • Afmetingen (LxBxH): 125 x 65 x 120cm
 • Kweekoppervlakte: 2,4m▓ (verdeeld over 3 etages)
 • Twee grote, transparante, afsluitbare kijkvensters aan de zijkant (41 x 54cm)
 • Een groot kijkvenster aan de voorzijde (85 x 85cm)
 • High-tech design en technologie uit Duitsland
 • Stevige, ondoordringbare en vlekbestendige materialen voor een lange levensduur
 • Ge´ntegreerde, waterdichte bodem
 • Stevige basis bevestigd aan de tent met een rits rondom
 • Luchtinlaten: ° 100mm: 2x achter, ° 200mm: 1x in het dak
 • OmniFlow-Airvent: 2x °150 mm, 1x links en 1x rechts
 • Optimaal reflecterende PAR+ coating voor snellere groei en betere opbrengsten
 • Total-Blackout lichtdichte ritssluitingen
 • In gesloten toestand volledig lichtdicht, luchtdoorlatend en waterafstotend
 • Maximaal draagvermogen: 100Kg
Attentie: Vanwege het gewicht en afmetingen van de HOMEbox« Vista Medium kunnen extra transportkosten van toepassing zijn.

Producent: HOMEbox Vista
Grootte gemonteerd (LxBxH): 125 x 65 x 120 cm
Voet: 2,4 m▓
Gewicht: 21,10 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...