Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Plantenvoeding sets

Plantenvoeding set - Biobizz totaalpakket voor biologische thuisteelt

Artikelnummer: 10572

 • Complete plantenvoeding set voor biologische thuisteelt
 • Vijf superieure producten voor de groei- en bloeifase
 • Alle producten ook individueel bestelbaar
58,90 € 62,94 €
U bespaart 4,07 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving

Biobizz Totaalpakket: Organische plantenvoeding voor optimale groei en opbrengst

Als je je planten wilt verwennen met biologische plantenvoeding, dan is het Biobizz totaalpakket de juiste keuze. In dit pakket hebben we vijf van de belangrijkste Biobizz producten voor je bijeen gebracht, van de fundamentele basisvoeding tot aanvullende boosters voor wortel- en bloeistimulatie. Je hebt in één bestelling alle producten die je als ambitieuze biologische thuiskweker nodig hebt voor een succesvolle opbrengst. Dit totaalpakket is zowel geschikt voor binnen en buiten en werkt het beste op aarde of cocos substraten. De meeste Biobizz producten zijn helaas niet geschikt voor gebruik in hydrosystemen, steenwol of mapito vanwege hun organische oorsprong. Indien je op zoek bent naar Biobizz producten die je in kunt zetten als aanvulling op je minerale hydrovoeding, check dan even de TRY-Pack Hydro van Biobizz. Als tijdens je thuisteelt één van de producten op dreigt te raken, dan zijn ze ook individueel bij ons na te bestellen.

Het Biobizz totaalpakket bevat de volgende producten:

 • 1000ml Biobizz Bio-Grow
 • 1000ml Biobizz Bio-Bloom
 • 500ml Biobizz Top-Max
 • 500ml Biobizz Alg-A-Mic
 • 250ml Biobizz Root-Juice

Voor extra gebruikersgemak biedt het Biobizz totaalpakket ook:

 • Een 10 ml doseerpipet
 • Een kweekschema van Biobizz

De producten van het Biobizz totaalpakket uitgelicht:

Biobizz Bio-Grow

Bio-Grow is een organische groeivoeding die van fundamenteel belang is voor een optimale groeifase. Maar daar houdt de functie van Bio-Grow niet op: ook tijdens de bloeifase vormt Bio-Grow samen met Bio-Bloom de essentieële basis voor je planten en levert het een compleet spectrum aan meststoffen die onmisbaar zijn voor de ontwikkeling van je planten. Hou dus niet op met Bio-Grow aan het begin van je bloeifase, maar blijf ermee doorgaan tot 7 à 10 dagen voor de oogst. Bio-Grow is namelijk gemaakt van suikerbieten extract (Vinasse), die er niet alleen voor zorgt dat de nuttige bacteriën in de aarde zich explosief vermenigvuldigen en daarmee de opname van voeding bevorderen en versnellen, maar ook extra smaak stimuleert in je gewassen tijdens de bloeifase. Bio-Grow bevat naast de speciaal op de groeifase afgestemde stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K) ook bijna 70 verschillende sporenelementen en vitamines en heeft een uitzondelijk hoog betainegehalte.

Biobizz Bio-Bloom

De BioBizz Bio-Bloom bloeivoeding vult de Bio-Grow verder aan tijdens de bloeiperiode, aangezien je planten dan meer fosfor (P) en kalium (K) nodig hebben voor vrucht- of bloemvorming. Naast de nodige NPK's en sporenelementen bevat Bio-Bloom enzymen die bijdragen aan een snellere afbraak van voeding en aminozuren voor verbeterde opname van mineralen en verhoogde stofwisseling. Een ander belangrijk ingredient is zeewierextract: het levert de belangrijke phytohormonen auxine, cytokinine en gibberelline. Deze natuurlijke planthormonen zorgen voor extra weerstand, verbeterde verdeling van voeding en energie door de gehele plant en verhoogde terpenenproductie.

Biobizz Top-Max

Biobizz Top-Max is geen plantenvoeding (het bevat namelijk geen meststoffen of NPK's), maar een organische bloeistimulator opgebouwd uit humine- en fulvidezuren. Deze ingrediënten stimuleren de bloei- of vruchtvorming op een hele slimme manier: Huminezuren transporteren inmobiele sporenelementen zoals ijzer, koper, molybdeen en zink maar ook magnesium en calcium tot aan de wortels voor eenvoudige opname. De Fulvidezuren zorgen er vervolgens voor dat alle aangevoerde elementen door de hele plant effectief verdeeld worden. Dit helpt onder andere de dichtheid van de bloemvorming te verhogen. Een extra voordeel van Top-Max is dat het zetmeel of stijfsel uit de celwanden van de plant ontrekt en die omzet in suikers. Vandaar ook dat Top-Max over de laatste 25 jaar een reputatie heeft opgebouwd als smaakversterker. Kweek je niet op aarde of cocos, maar wil je deze effectieve bloeistimulator ook graag eens proberen op je hydrosysteem? Geen probleem: Top-Max is ook geschikt voor dergelijke systemen als toevoeging op je minerale voedingsschema.

Biobizz Alg-A-Mic

Ook dit product van Biobizz bevat geen meststoffen of NPK's. Het is een organische vitaliteitsbooster opgebouwd uit koudgeperst zeewier oftewel Ascophyllum Nodosum. Dit type zeewier is bij de meeste bio tuiniers welbekend: het zit boordevol aminozuren, vitaminen, sporenelementen en natuurlijke planthormonen en wordt al duizenden (!) jaren gebruikt in de landbouw. Doordat het zeewier koudgeperst is, blijven veel meer van de nuttige elementen behouden, in vergelijk tot de meer gangbare heetgeperste zeewier extracten. Met Alg-a-Mic maak je je planten resistent tegen stress, schimmels en ziektes maar ook is je plant beter beschermd bij aanvallen van ongewenste insecten. Dankzij de hoge concentratie van planthormonen (phytohormonen) zijn je planten een stuk minder gevoelig voor alle dingen die fout kunnen gaan in je binnenkweek zoals te hoge of te lage temperaturen, overvoeding en een verkeerde luchtvochtigheid. Daarnaast stimuleert Alg-a-Mic een verhoogde chlorophyll productie, waardoor je planten te allen tijde een mooie diepgroene bladkleur hebben. Ben je een ervaren kweker en heb je nooit last van problemen of plantstress: dan nog is Alg-A-Mic een mooi product om mee te pakken in het Biobizz totaalpakket. Een gezonde en stressvrije plant genereert namelijk altijd een hogere opbrengst.

Biobizz Root-Juice

Het laatste product in het Biobizz totaalpakket is wederom een stimulator. Root-Juice is een organische wortelstimulator die een uitbundige wortelontwikkeling stimuleert. Dit product is opgebouwd uit zeewierextract en huminezuren. Je hebt die twee ingrediënten ook al terug zien komen in andere producten van Biobizz, echter zijn ze in Root-Juice optimaal gebalanceerd om de wortelontwikkeling te ondersteunen. Zodra er sprake is van wortelvorming kan je Root-Juice inzetten. Een bijkomend voordeel van Root-Juice is dat het de wortels beschermd tegen overvoeding en vervelende wortelziektes. Dat effect wordt bereikt doordat deze wortelstimulator de vermenigvuldiging van specifieke nuttige bacteriën bevorderd, die een vervolgens een beschermend laagje om de wortels vormen en ze zo afschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast helpen de huminezuren het aanwezige micoleven en de rhizosphere van de plant met de aanvoer van sporenelemten en meststoffen tot aan de wortels voor eenvoudige opname. Gebruik Root-Juice niet alleen in de groeifase, maar ook in de eerste twee tot drie weken van de bloeifase om de eerste bloeivorming te ondersteunen en zo de fundering te leggen voor een mooie organische opbrengst.

Tips van BIOBIZZ:

Het beste combineer je de producten uit de BIOBIZZ Starters-Pack met: Light-Mix, een veelzijdige lichtbemeste aarde of All-Mix een zwaarder bemeste aarde die je helpt wat te besparen op het gebruik van de vloeibare producten.

Handige accessoires:


Beoordelingen (1)

Deel andere klanten uw ervaringen mee

5 van 5 beste meststof

beste set meststoffen voor mij

Aleks., 30.03.2021
Dit artikel bestaat uit
Loading ...