Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. Voeding
  5. /
  6. BIOBIZZ

BIOBIZZ Bio-Down - 100% Organische pH- Regulator 250ml

Artikelnummer: 15831-001

  • 100% organische pH-
  • Geschikt voor de groei- en bloeiperiode
  • Voor elke type substraat, kweekmethode en gewas
Selectie
6,00 €
24,00 € per 1 l
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 24.07.2024 - 28.07.2024
Geschikte accessoires
Beschrijving

Wat is BIOBIZZ Bio-Down?

De pH regulatoren behoren tot de allernieuwste producten uit de organische plantenvoeding en stimulatoren-serie van BIOBIZZ. De Bio-Down is speciaal ontwikkeld voor gebruik in organische land- en tuinbouw. Het is in principe een waterige oplossing van citroenzuur, dat van nature voorkomt in diverse citrusvruchten zoals citroenen. Het is bij uitstek geschikt voor telers die alles in hun homegrow zo biologisch mogelijk willen kweken, van zaad tot oogst.

Een natuurlijke correctie van de pH-waarde van het voedingswater is essentieel voor planten om de maximale hoeveelheid voedingsstoffen op te kunnen nemen. De natuurlijke formulering van Bio-Down maakt een snelle regulering van de pH mogelijk voor elk type substraat en voor elk type gewas, zonder het microleven in de bodem aan te tasten.

Bio-Down is ontworpen om perfect samen te werken met Biobizz-voedingsstoffen, maar kan ook als organisch alternatief dienen voor de veelal chemische pH-correctie producten die op de homegrowersmarkt te vinden zijn. Het is ook een product dat prima van pas kan komen in alle soorten hydro- en aeroponische kweeksystemen en automatische bewateringstechnieken. Bio-Down is geschikt voor zowel de groei- als de bloeiperiode.

Hoe gebruik je BIOBIZZ Bio-Down op de juiste manier?

Begin eerst met het aanmaken van voedingswater met de reguliere BIOBIZZ-plantenvoeding en stimulatoren. Meer vervolgens de pH-waarde. Een dosering van 0.1ml Bio-Down is voldoende om de pH met ongeveer 0.5 te laten dalen. Roer na het toevoegen van Bio-Down het water en wacht een seconde of tien. Meet de pH-waarde vervolgens nog een keer. Voeg net zo lang Bio-Down toe, tot een pH van tussen de 6,2 tot 6,5 bereikt wordt.

Natuurgetrouwe organische ingrediënten in plaats van chemische zouten

BIOBIZZ Bio-Down bevat geen sterk geconcentreerde zuren, die het microleven in het substraat of water aan kunnen tasten. Net zoals alle andere producten van BIOBIZZ is Bio-Down 100% organisch gecertificeerd en geschikt voor alle vormen van organische land- en tuinbouw. Dus als je aan de slag wilt gaan met je eigen, thuis gekweekte kruiden, groenten, fruit, bloemen en sierplanten dan ligt de keuze voor een natuurlijke biologische pH correctie voor de hand. Niet alleen voor je favoriete gewassen maar ook voor je eigen gezondheid en een duurzamere samenleving. Met de producten van BIOBIZZ ontdek je de perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit.


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...