• +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 99 € gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

GHE TriPart Startkit 0,5 L (FloraSeries)

Artikel: 10992

20,29 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending

Direct beschikbaar , Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Terry Aquatica by GHE TriPart Starter Kit, een starter-set, wat alles bevat, wat men nodig heeft voor een eerste cultuursyclus

3 x 1/2 Liter per TriPart Starter Kit (TriPart Micro hard water, TriPart Grow, TriPart Bloom), 1 zak pH Down droog.

TriPart Starter Kit (Flora Series)
Voor alle bestaande culturen: hydrocultuur, bodem minder en bodem ADVANCED NUTRIENT SYSTEEM: De originale formule

Het concept van een driedelige voedingsstoffen, en Flora-series, zijn gemaakt door Dr. Cal Herrmann van General Hydroponics 25 jaar geleden, voorheen senior chemicus bij de NASA, in samenwerking met onderzoekers van de Universiteit van Davis in Californië. Vandaag participeert Dr. Herrmann aan de ontwikkeling van onze producten en leidt de onderzoeksteam.

Flora Series is een dynamische en ontwikkelende formule, die zich continu aangepast aan de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Hiermee kun je aan de behoeften van je planten voldoen door simpelweg het variëren van de verhoudingen van de drie vloeistoffen en concentratie. Dankzij deze controle optie bereik hiermee uitstekende resultaten.

De werkwijze van de Flora Series verklaart het volgende :

TriPart Grow (Floragro)
is voorstander van de structurele ontwikkeling van de plant, en een prachtige begroeiing. Het geeft de plant de kracht die ze nodig hebben voor een perfecte groei nodig heeft.

TriPart Bloom (FloraBloom)
stimuleert vanaf het begin vormt talrijke gezonde Wurzeln. Terwijl de bloei en vruchtvorming de plant het beste vanuit zijn genetische pontentiaal optimaal vervult. Floragro en Flora Bloom bevatten siliciumdioxide, bekend om hun beschermende werking tegen schimmelziekten en wortelrot door de versterking van de Plantopbouw.

TriPart Micro (Flora Micro)
is de basis van deze meststof systeem. Het is een evenwichtige concentratie van sporenelementen en micro-elementen in Gechelateerde vorm. Het vormt een aanvulling op het effect van Floragro en Flora Bloom door secundaire elementen en stabilisatoren, de pH-waarde van uw Houd bouillon op een redelijk niveau.

Deze drie producten hebben deze drie producten een synergetische effect, dat verklaard de magische werking van het systeem.
meer artikelgegevens
minder artikelgegevens
Producent
Fase: Groei Bloei
Medium: Grond Hydro Coco
Toepassing: Binnen & Buiten
Voeding: mineraal
Grootte: 500 ml
Gewicht: 2,12 Kg

Vergelijkbare artikelen

Beoordelingen (0)

Klanten kochten hierbij de volgende producten