1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Potten & Containers

Onze aanbevelingen
Onze bestsellers

Potten, emmers en kratten.

Planten zorgen voor een aangename sfeer in binnen- en buitenruimtes. In de juiste plantenbak groeit en bloeit een plant en ontvouwt zich een ontspannende en verfrissende werking. Een klassieke plantenpot is de terracotta kleipot. Er zijn bloempotten van verschillende materialen op de markt: hout, glasvezel, klei, stof en metaal. De praktische plastic bloempot, plantzakken en roosters voor de hydrocultuur zijn geschikt voor gebruik in de binnenkweek. Wij bieden deze producten aan in verschillende formaten van 0,27 tot 39 liter.

Gronest is gemaakt van 100% recycltem materiaal. De speciale flexibele en luchtige structuur van de Gronest voorkomt dat de Ring wortelvorming door de wortel tips zijn gevangen in het weefsel en kan vele nieuwe fijne wortels van de belangrijkste scheuten vormen. De speciale stof biedt ook hoog ademend vermogen. Het is afwasbaar en kan meerdere keren worden hergebruikt.

Welke pot komt overeen met mijn plant?

Hoe groot het volume van het vat moet zijn, hangt af van de grootte van de plant en de omvang van de wortels. Correct afgesteld, de container en de plant hebben altijd een stevige basis en de wortel vindt voldoende ruimte om zich te ontwikkelen. Veel plastic bloempotten, zoals polypropyleen, zijn zowel geschikt voor gebruik binnen als buiten. Kunststof potten hebben ook het voordeel dat ze lichter zijn dan kleipotten en daarom gemakkelijk te verplaatsen zijn, vooral grote planten. Vierkante potten zijn ideaal om veel potten aan elkaar te rijgen. De plantenpotten in onze winkel zijn van robuuste kwaliteit en kunnen eenvoudig worden geplant.

In onze winkel bieden wij ook diverse onderzetters, plantenbakken en gootbodems met afvoerkanalen waarop de plantenbakken geplaatst kunnen worden. U kunt ook biologische plantengrond en meststoffen vinden in onze winkel.
Loading ...