Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. Voeding
  5. /
  6. BIOBIZZ

BIOBIZZ Bio-Up - 100% Organische pH+ Regulator 250ml, 500ml en 1Ltr

Artikelnummer: BB_Up

  • 100% organische pH+
  • Geschikt voor de groei- en bloeiperiode
  • Voor elke type substraat, kweekmethode en gewas
Selectie
vanaf 5,58 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Wat is BIOBIZZ Bio-Up?

De pH regulatoren behoren tot de allernieuwste producten uit de organische plantenvoeding en stimulatoren-serie van BIOBIZZ. Bio-Up is speciaal ontwikkeld voor gebruik in organische land- en tuinbouw. BIOBIZZ Bio-Up is een pH-plus regulator geformuleerd op basis van humuszuren, afkomstig van natuurlijke bronnen. Het is bij uitstek geschikt voor telers die alles in hun homegrow zo biologisch mogelijk willen kweken, van zaad tot oogst.

Een natuurlijke correctie van de pH-waarde van het voedingswater is essentieel voor planten om de maximale hoeveelheid voedingsstoffen op te kunnen nemen. De natuurlijke formulering van Bio-Up maakt een snelle regulering van de pH mogelijk voor elk type substraat en voor elk type gewas, zonder het microleven in de bodem aan te tasten.

Bio-Up is ontworpen om perfect samen te werken met Biobizz-voedingsstoffen, maar kan ook als organisch alternatief dienen voor de veelal chemische pH-correctie producten die op de homegrowersmarkt te vinden zijn. Het is ook een product dat prima van pas kan komen in alle soorten hydro- en aeroponische kweeksystemen en automatische bewateringstechnieken. BIOBIZZ Bio-Up is geschikt voor zowel de groei- als de bloeiperiode. Bio-Up is de enige organische pH-plus regulator op de Europeese markt en het ei van Columbus voor organische telers die met omgekeerde osmose of zacht bronwater werken. Maar ook niet-organische kwekers die hun water filteren hebben zeker baat bij dit innovatieve product van BIOBIZZ.

Hoe gebruik je BIOBIZZ Bio-Up op de juiste manier?

Begin eerst met het aanmaken van voedingswater met de reguliere BIOBIZZ-plantenvoeding en stimulatoren. Meer vervolgens de pH-waarde. Een dosering van 0.1ml Bio-Up is voldoende om de pH met ongeveer 0.1 te verhogen. Roer na het toevoegen van Bio-Up het water en wacht een seconde of tien. Meet de pH-waarde vervolgens nog een keer. Voeg net zo lang Bio-Up toe, tot een pH van tussen de 6,2 tot 6,5 bereikt wordt.

Natuurgetrouwe organische ingrediënten in plaats van chemische zouten

BIOBIZZ Bio-Up bevat geen synthetische of chemische zuren, die het microleven in het substraat of water aan kunnen tasten. Net zoals alle andere producten van Biobizz is Bio-Up 100% organisch gecertificeerd en geschikt voor alle vormen van organische land- en tuinbouw. Dus als je aan de slag wilt gaan met je eigen, thuis gekweekte kruiden, groenten, fruit, bloemen en sierplanten dan ligt de keuze voor een natuurlijke biologische pH correctie voor de hand. Niet alleen voor je favoriete gewassen maar ook voor je eigen gezondheid en een duurzamere samenleving. Met de producten van BIOBIZZ ontdek je de perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit.

BIOBIZZ Bio-Up pH+ Regulator is verkrijgbaar in de volgende maten:
BIOBIZZ Bio-Up 250ml
BIOBIZZ Bio-Up 500ml
BIOBIZZ Bio-Up 1 Literl

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...