1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

BioBizz organische pH Down regelaar 1 L

Artikel: 15831-003

  • 100% organische pH- regelaar
  • voor de groei en bloei periode
  • voor elk substraat en voor elke plantensoort
Grootte
16,17 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Wat is Bio pH Down?
Welkom bij het nieuwste lid van de Biobizz-familie. Bio pH-waarde is speciaal ontwikkeld voor de biologische landbouw. Biobizz Bio pH- is een waterige oplossing van citroenzuur die van nature voorkomt in verschillende citrusvruchten zoals citroenen.

Het corrigeren van de pH-waarde is essentieel voor planten om de maximale hoeveelheid voedingsstoffen op te nemen. De natuurlijke formulering van Bio pH- maakt een snelle pH-regeling mogelijk voor elk type substraat en gewas, zonder dat de micro-organismen in de bodem worden aangetast.

Het is ontworpen om perfect te werken met de Biobizz voedingsstoffen en kan in elk irrigatiesysteem worden gebruikt. Bio pH is geschikt voor zowel de groei- als bloeiperiode.

Hoe wordt Bio pH- pH- toegepast?
Meng de benodigde Biobizz voedingsstoffen en meet de pH van het mengsel. Voeg 0,1 ml Bio pH- toe om de pH met 0,5 punt te verlagen. Voeg de benodigde hoeveelheid Bio pH- toe, roer 10 seconden en meet de pH opnieuw. Voeg Bio-pH- toe tot het optimale pH-bereik van 6,2-6,5 is bereikt en het voedingsstoffenmengsel aan de planten kan worden toegevoegd.

Waarom Bio pH-?
  • Bio pH-waarde kan gebruikt worden tijdens zowel de vegetatie als de bloeiperiode, in elke irrigatie en in combinatie met elk Biobizz substraat of vloeibaar product.
  • Bio pH- bevat geen sterke zuren. Dit betekent dat deze 100% biologische pH-regelaar het microleven in het substraat niet verstoort.
  • Zo blijft uw cultuur biologisch, van zaad tot oogst!

Producent: BIOBIZZ
Additieven: pH Regulering
Voeding: organisch
Fase: GroeiBloei
Grootte: 1 L
Medium: AquaGrondHydroCoco
Gewicht: 1,00 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...